Το Πρω1νό: Παίκτρια του “My style rocks” στo “Survivor” – Η σχέση της με τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας που μπαίνει στο ριάλιτι

Στο Πρω1νό ξετύλιξαν ένα αρκετά μπερδεμένο κουβάρι, γύρω από τα νέα πρόσωπα που θα δούμε να μπαίνουν στο Survivor.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, εκεί διαγωνίζεται ήδη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που τα ρεπορτάζ τη θέλουν σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Μάλιστα, είχαμε δει και μήνυμά του που είχε λάβει η παίκτρια σε έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει η ομάδα της στο Survivor.

Σύμφωνα

με το Πρω1νό, ένας από τους νέους παίκτες που θα μπει στο Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης, όπου αποκαλύφθηκε την Πέμπτη μέσα από την εκπομπή ότι ήταν σε σχέση με την Μαριαλένα στο παρελθόν.

«Τα είχαν 2 χρόνια και συζούσαν σε σπίτι που είχαν νοικιάσει στο Περιστέρι. Γνωρίστηκαν στην Κύθνο», πρόσθεσε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή της Παρασκευής.

Ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε ότι αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη, αφού στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως θα δούμε και την επόμενη σχέση του Σάκη Κατσούλη, την πρώην παίκτρια του «My style rocks», Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε όσα αποκάλυψαν στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Η απάντηση της Ζέτας Δούκα στην Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν μπορώ ούτε και θέλω να γνωρίζω τους λόγους που σε ώθησαν να γράψεις κάτι τέτοιο»

Σταύρος Θεοδωράκης: «Η στάση της Φαίης Σκορδά απέναντι στον Δημήτρη Μοθωναίο ήταν υποδειγματική»

Τα συγκλονιστικά λόγια του Σωτήρη Τσαφούλια στο Πρω1νό: «Το τραύμα στην ψυχή του Μοθωναίου στα πόσα χρόνια παραγράφεται;»

Keywords
Τυχαία Θέματα