Πώς θα καταλάβεις ότι είναι ο κατάλληλος άντρας για εσένα…σύμφωνα με το ζώδιό του (Mέρος ΙΙ)

Για να καταλάβεις αν ένας άντρας είναι ο κατάλληλος για εσένα πρέπει να γνωρίσεις βασικές πτυχές του χαρακτήρα του (αν όχι όλες) αλλά και το ζώδιό του. Δες παρακάτω ποια στοιχεία μπορείς να αντλήσεις γνωρίζοντας το ζώδιο του συντρόφου σου.

Διάβασε εδώ το Μέρος Ι

Αν είναι Παρθένος…
Δεν θα του είναι καθόλου εύκολο να εκφράσει τα συναισθήματά του. Μπορεί εύκολα να σου γράψει ένα πολύ συγκινητικό γράμμα αλλά όταν βρεθείτε από κοντά θα δυσκολευτεί να εκφράσει αυτά που νιώθει. Η αμηχανία του αυτή δεν θα έπρεπε να ερμηνευτεί ως απουσία συναισθημάτων αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Αν

είναι Ζυγός…
Ο Ζυγός θα δείξει από την αρχή πώς αισθάνεται αρκεί να νιώσει ότι είσαι ο άνθρωπός του. Ακόμα και αν είναι ψυχρός σε όλους τους άλλους σε εσένα θα είναι ιδιαίτερα τρυφερός.

Αν είναι Σκορπιός…
Ο Σκορπιός δυσκολεύεται πολύ να κάνει σταθερές σχέσεις. Ωστόσο με τον σωστό άνθρωπο θα κάνει αυτό το βήμα αρκεί να νιώσει πως είναι κάτι που θα αλλάξει σημαντικά τη ζωή του.

Αν είναι Τοξότης…
Ο Τοξότης θα δυσκολευτεί πολύ να δεσμευτεί γιατί αγαπάει υπερβολικά την ελευθερία του. Ωστόσο μόλις κάνει το πρώτο βήμα της συγκατοίκησης μετά όλα θα μπούνε σε μια σταθερή τροχιά.

Αν είναι Αιγόκερως…
Ο Αιγόκερως δουλεύει πολύ γιατί του αρέσει η δουλειά του και την απολαμβάνει. Μπορεί να σου λείπει πολύ μέσα στη διάρκεια της ημέρας αλλά στο πλευρό του δεν πρόκειται να σου λείψει ποτέ τίποτα.

Αν είναι Υδροχόος…
Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει οικογένεια και δεν θα πάρει εύκολα την απόφαση να χωρίσει ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα.

Αν είναι Ιχθύς…
Ο Ιχθύς δίνει επίσης μεγάλη βάση στην οικογένεια και θέλει πάντα να στηρίζει τα παιδιά του.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί οι δύο συνδυασμοί ζωδίων δημιουργούν σχέσεις που δεν χωρίζουν ΠΟΤΕ!

Αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων δημιουργούν σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις!

To καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου..σύμφωνα με το ζώδιό του

Keywords
Τυχαία Θέματα