Το εργαλείο ομορφιάς της Eva Mendes που της χαρίζει σφιχτό και νεανικό δέρμα κοστίζει 17 ευρώ!

Η Eva Mendes κρατά χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Είναι σχετικά δραστήρια στο Instagram αλλά προσεχτικά και με πολύ διακριτικό τρόπο.

Στην καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης, φροντίζει να μοιράζετε με τις θαυμάστριες της τα μυστικά αλλά και τα αγαπημένα της προϊόντα.

Το έκανε μάλιστα πριν από λίγες μέρες όπου αποκάλυψε το εργαλείο ομορφιάς που της έχει προτείνει η προσωπική της facialist Dr. Mariana Vergara ώστε να έχει πάντα δέρμα σφιχτό και λαμπερό.

Πρόκειται

για το Golden Wand face roller που χρησιμοποιεί μόνη στο σπίτι. Η Mendes το  έδειξε με ένα video που το χρησιμοποιεί. “Από τότε που δεν μπορώ να τη δω όσο συχνά θέλω, το τέλειο εργαλείο της ομορφιάς με βοηθά να αντιμετωπίσω τη βαρύτητα λιγάκι” λέει η Mendes και αναφέρετε φυσικά στην Dr. Vergara αφού το roller είναι δημιουργία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

To Golden Wand face roller κοστίζει μόλις $20 και μειώνει ρυτίδες αλλά και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος χαρίζοντας ένα εφέ lifting στο δέρμα. Παράλληλα βοηθά ώστε να απορροφηθούν τα προϊόντα περιποίησης ευκολότερα αλλά και να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά.

Το μασάζ προσώπου με face roller είναι πλέον απαραίτητο και το προτείνουν οι διασημότερες facialists και αυτό σημαίνει πως πρέπει να συμπεριληφθεί στην καθημερινή σας ρουτίνα asap.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Δείτε την Kylie Jenner να κάνει μακιγιάζ στην Caitlyn για πρώτη φορά -βίντεο!

10 ρομαντικά και εύκολα hairstyles που είναι τέλεια για το επόμενο zoom call!

Keywords
Τυχαία Θέματα