Χαρίστε στα μαλλιά σας φυσικά highlights με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

Κάποιες από εσάς δεν έχετε βάψει ποτέ τα μαλλιά σας. Δεν μπήκατε στον πειρασμό ούτε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ανήκετε στην κατηγορία των τυχερών που το καλοκαίρι αποκτούν φυσικά highlights.

Οι περισσότερες έχετε συζητήσει με τον κομμωτή σας το ενδεχόμενο να τα φωτίσετε αλλά κι εκείνος, όπως κι εμείς, σας προτείνει να αφήσετε τα μαλλιά σας στην ησυχία τους και στο υπέροχο φυσικό τους χρώμα.

Υπάρχουν άλλωστε πολλοί και φυσικοί τρόπο να τα ξανοίξετε και να τους χαρίσετε έναν πιο ανοιχτό τόνο και

ταυτόχρονα απίθανη λάμψη.

Κι αν δεν γνωρίζετε τον τρόπο οι ειδικοί σας αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να κάνετε αλλά κι εκείνα που καλό είναι να αποφύγετε αφού υπάρχει περίπτωση να θαμπώσουν ή να αφυδατωθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shannon Renee (@shannonrenee_hairstylist)

Μπορείτε να αποκτήσετε highligts με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα και το ψυγείο σας. Όπως για παράδειγμα ο χυμός λεμονιού, η μπύρα, το ξύδι, το χαμομήλι και η μαγειρική σόδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Becca Waning (@hairbybecwang)

Αν έχετε ήδη ξηρά μαλλιά καλό είναι να αποφύγετε τη μπύρα και τη σόδα γιατί θα επιδεινώσουν την κατάσταση. Το χαμομήλι και το λεμόνι είναι ό,τι καλύτερο για εσάς.

Θα απλώσετε το χυμό τους στις άκρες μόνο, αποφεύγοντας τις ρίζες οι οποίες έχουν την τάση να κοκκινίζουν με τα συγκεκριμένα υλικά. 

Στη συνέχεια θα πρέπει να χρησιμοποιείτε συχνά μάσκες και σπρέι ενυδάτωσης με καρύδα και χαμομήλι στη σύνθεση τους αφού κρατούν κλειδωμένη την υγρασία στην τρίχα και παράλληλα φροντίζουν το νέο, φυσικό σας χρώμα.

Ενώ μία φορά την εβδομάδα κάνετε μασάζ στις άκρες των μαλλιών σας με μικρή ποσότητα ελαιόλαδου.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε την Kylie Jenner να κάνει μακιγιάζ στην Caitlyn για πρώτη φορά -βίντεο!

10 ρομαντικά και εύκολα hairstyles που είναι τέλεια για το επόμενο zoom call!

Keywords
Τυχαία Θέματα