Η εξομολόγηση της Jennifer Aniston για τη σειρά Friends: “Ήταν δύσκολο να απαλλαγώ…”

Συνέντευξη στο The Hollywood Reporter παραχώρησε η Jennifer Aniston και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά Friends και τον ρόλο της Rachel Green που την “κυνηγούσε” για αρκετά χρόνια!

Η 51χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δυσκολεύτηκε αρκετά να απαλλαγεί από την ταύτιστη που είχε με τον συγκεκριμένο ρόλο και να αποδείξει πως μπορεί να δοκιμαστεί και σε άλλα πράγματα. “Δεν μπορούσα με τίποτα να απαλλαγώ από τη Rachel των Friends η οποία είναι παντού συνεχώς και απλώς σκέφτεσαι σταματήστε επιτέλους να παίζετε αυτή τη σειρά. Πάλευα ειλικρινά με τον εαυτό μου και ποια ήμουν πραγματικά στη βιομηχανία επειδή συνεχώς προσπαθούσα να αποδείξω πως είμαι κάτι παραπάνω από αυτό.”, ανέφερε.

Όσο για το πώς κατάφερε να αφήσει πίσω της την Rachel Green, αποκάλυψε πως αυτό έγινε μέσω του ρόλου που ενσάρκωσε στην ταινία Good Girl, το 2002.

“To Good Girl ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα πως μπορώ πραγματικά να ξεφορτωθώ αυτό τον ρόλο. Ήταν μια ανακούφιση. Όμως παράλληλα ένιωθα τεράστιο άγχος και σκεφτόμουν ‘Θεέ μου ίσως έχουν δίκιο. Ίσως να μην μπορώ να τα καταφέρω.” Ίσως όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν κάτι που δεν βλέπω, πως τελικά είμαι μόνο εκείνο το κορίτσι στο διαμέρισμα του Μανχάταν με τους μοβ τοίχους. Οπότε σχεδόν το έκανα για μένα για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό!”, είπε.

Διαβάστε ακόμη:

Η ενόχληση της Ελεονώρας Μελέτη για το Face App: “Όταν κάποιος τους πει πως όντως έχει διορθώσει το φύλο του…” 

Αλλάζει ώρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN 

Φαίη: Η τελευταία ημέρα του μικρού της γιου, Δημήτρη στο νηπιαγωγείο!

Keywords
Τυχαία Θέματα