Οι παλέτες σκιών που θα σας χαρίσουν το πιο cool smokey eye look του Καλοκαιριού!

Το φετινό Καλοκαίρι το smokey eye make up look είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Το βλέμμα άλλωστε πρέπει να είναι έντονο ειδικά αν είστε αναγκασμένες να φοράτε αρκετές ώρες μάσκα προστασίας.

Όπως και να ‘χει όμως το είδαμε στις πασαρέλες και μας άρεσε πολύ. Δεν έχει την κλασική μορφή με τις σκούρες αποχρώσεις. Είναι δροσερό και σοφιστικέ με το μπρονζέ να επικρατεί και το burgundy να ακολουθεί. 

Αυτό σημαίνει πως πρέπει

να αποκτήσετε την κατάλληλη παλέτα σκιών, με αποχρώσεις που αγαπάτε και ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σας, το look αλλά και το lifestyle σας.

Θα πρέπει δηλαδή να είναι πρακτική με σκιές σε χρώματα που χρησιμοποιείτε συχνά και μπορείτε να τις φορέσετε χωρίς κανέναν περιορισμό, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. 

Εμείς σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας. Εσείς απλά πρέπει να επιλέξετε εκείνη που θα βρεθεί άμεσα στο νεσεσέρ σας. 

MAC Eyeshadow X 9 Burgundy: Πρόκειται για την αγαπημένη παλέτα των make up artists αφού περιέχει 9 σκιές σε γήινες αποχρώσεις με ματ, satin και ιριδίζον φινίρισμα.

Urban Decay Naked Reloaded Eyeshadow Palette: Μία από τις πιο διάσημες και εκείνη με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Περιλαμβάνει τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις που θα φορέσετε τους επόμενους μήνες.

Too Faced Chocolate Bar Eye Shadow Collection: Εκτός από γήινες και παστέλ αποχρώσεις περιλαμβάνει και πιο έντονες όπως η Cherry Cordial που θα λατρέψετε.

Anastasia Beverly Hills Soft Cream Eye Shadow Palette: Ξεκινά από το μπεζ και καταλήγει στο σκούρο πράσινο χαρίζοντας αρκετές επιλογές για υπέροχους συνδυασμούς.

Nars Voyageur Eyeshadow Palette, Nectar: Είναι μια από τις ωραιότερες της φετινής σεζόν με ζωντανά χρώματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το πιο εξεζητημένο και χαρούμενο smokey eye.

NYX Ultimate Eyeshadow Palette, Bright: Τα ωραιότερα χρώματα του κόσμου είναι κλεισμένα στη συγκεκριμένη παλέτα. Εσείς πρέπει απλά να τολμήσετε να τα απλώσετε στα βλέφαρα. Υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από ένα πορτοκαλί ή πράσινο smoky;

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα αρώματα που μπορείτε να μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας -5 για να επιλέξετε!

Σας έκαψε ο ήλιος; Δείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα