Γνωστή τραγουδίστρια έβαζε λόγια στους συνεργάτες της – Τους έκανε άνω – κάτω και έπεσαν unfollow!

Ένα juicy νέο από την showbiz αποκάλυψε στον αέρα του Πρω1νού η Φαίη το πρωί της Παρασκευής.

Όπως ανέφερε, η πληροφορία ήρθε σε εκείνη από διαφορετικά άτομα, πως γνωστή τραγουδίστρια έκανε άνω – κάτω την ομάδα της βάζοντας λόγια στον έναν για τον άλλο. Όταν εκείνοι τα συζήτησαν μεταξύ τους, ανακάλυψαν τι συνέβαινε και ανακοίνωσαν στην τραγουδίστρια πως δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία μαζί της κάνοντάς την unfollow από το instagram!

«Έμαθα

για μια τραγουδίστρια, δεν θα πω το όνομα, η οποία ήταν σε ένα γύρισμα και είχε την ομάδα της, τον ενδυματολόγο της, τον makeup artist, τον κομμωτή της και πήγαινε στον έναν και έθαβε τον άλλο.

Ελληνίδα τραγουδίστρια. Πήγαινε στον έναν και έλεγε για τον άλλον ότι “α είπε αυτό…”, την ίδια μέρα. Στο τέλος του γυρίσματος αυτοί ήταν όλοι μαζί, το συζήτησαν και ανακάλυψαν ότι η τραγουδίστρια έβαζε λόγια. Της έκαναν unfollow και της έστειλαν ένα μήνυμα για αυτό που έχει κάνει λέγοντάς της ότι δεν θέλουν να ξανασυνεργαστούν μαζί της. Το είχα ακούσει πριν από αρκετό καιρό, αλλά μετά μου ήρθε και από άλλες πλευρές», ανέφερε η Φαίη, η οποία όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της απάντησε: «Κάνει κι άλλα πράγματα εκτός από το τραγούδι.»

Ενώ η Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία γνώριζε και εκείνη το περιστατικό συμπλήρωσε: «Αυτή η κοπέλα δεν το περιμένεις με τίποτα ότι θα κάνει τέτοια πράγματα. Καμία σχέση…»

Δείτε όσα σχολίασαν στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ποιος νομίζει πως είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;»

Η Σμαράγδα Καρύδη μπαίνει στην “Μουρμούρα” με ρόλο – έκπληξη!

Ο αδελφός του Σταύρου Βαρθαλίτη είναι 30 χρονών και κούκλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα