Φαίη: Η τελευταία ημέρα του μικρού της γιου, Δημήτρη στο νηπιαγωγείο!

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τη Φαίη μας και τον μικρό της γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος πήγε για τελευταία φορά στο νηπιαγωγείο.

Η ίδια είναι μια αφοσιωμένη μητέρα και δεν έκρυψε το πόσο την συγκινεί, αλλά και πόσο σημαντικό είναι για τα παιδάκια όταν αλλάζουν βαθμίδα στο σχολείο.

“Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα στο σχολείο για να νήπια τα δικά μας. Είναι συγκινητικό όταν τα παιδάκια αλλάζουν το σχολείο και μεγαλώνουν. Συγγνώμη τώρα που σας τα λέω, αλλά… πρωτάκι ο Δημήτρης;”, ανέφερε η Φαίη στην έναρξη του Πρω1νού το πρωί της Παρασκευής,

χωρίς να κρύβει την συγκίνησή της που ο μικρός της γιος θα πάει του χρόνου πρώτη δημοτικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λίγη ώρα πριν, η Φαίη μας είχε απαθανατίσει τον Δημητράκη της να μπαίνει στο σχολικό λεωφορείο, για την τελευταία του ημέρα στο νηπιαγωγείο, κρατώντας ένα ενσταντανέ από αυτή τη στιγμή, το οποίο μοιράστηκε με τους followers της μαζί με τις σκέψεις της, τόσο για τους ανθρώπους που διδάσκουν τα παιδιά, όσο και για τα μελλοντικά πρωτάκια!

«Και του χρόνου πρωτάκια. Να είστε καλά όλες οι δασκάλες», έγραψε συγκεκριμένα η Φαίη μας.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία, ο μικρός της γιος Δημήτρης κάθεται στη θέση του στο λεωφορείο, φορώντας ένα κόκκινο t-shirt και καπελάκι, ενώ η Φαίη μας φαίνεται μέσα από το τζάμι να αιχμαλωτίζει τη στιγμή με το κινητό της.

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε:

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή τραγουδίστρια έβαζε λόγια στους συνεργάτες της – Τους έκανε άνω – κάτω και έπεσαν unfollow!

Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια συγγνώμη και η αποκάλυψη για την συμβουλή που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της!

Ο αδελφός του Σταύρου Βαρθαλίτη είναι 30 χρονών και κούκλος!

Keywords
Τυχαία Θέματα