Τα make up μυστικά των Kardashian-Jenner! Από το baking μέχρι το μολύβι χειλιών (video)

Οι αδερφές Kardashian-Jenner δεν θέλουν συστάσεις. Έχουν καταφέρει να γίνουν οι διασημότερες γυναίκες των τελευταίων δεκαετιών. Όλα ξεκίνησαν από ένα reality show. Στη συνέχεια δημιούργησαν τα δικά τους beauty brands, η Kendall ασχολήθηκε με το modeling ενώ η Kourtney αποφάσισε να ασχοληθεί με το site της.

Είναι εκείνες που έφεραν στη ζωή των γυναικών το contouring, τα πολύ μακριά νύχια με απίθανα nail art designs ενώ έκαναν trend

τις καμπύλες και τις περούκες. Βάφουν τα μαλλιά τους πιο συχνά απ’ ότι οι περισσότερες γυναίκες ενώ τα κουρεύουν και τα μακραίνουν διαρκώς.

Όσον αφορά στο μακιγιάζ χρησιμοποιούν προϊόντα από τις δικές τους σειρές. Η Kylie Jenner άλλωστε χάρη σ’ αυτό κατάφερε να γίνει η νεότερη, αυτοδημιούργητη billionaire στον κόσμο -τον τίτλο βέβαια λίγο αργότερα της τον πήρε πίσω το περιοδικό Forbes, κατηγορώντας την ότι παρουσίασε ψευδή περιουσιακά στοιχεία. Και όπως γνωρίζετε τα προϊόντα εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες.

Φυσικά φροντίζουν να ενημερώνουν τους εκατομμύρια fans για όλες τις κινήσεις τους, τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές και τα τελευταία χρόνια στο παιχνίδι της δημοσιότητας παίρνουν μέρος και τα παιδιά τους.

Και τώρα έρχονται με ένα video να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της ομορφιάς τους. Από το baking μέχρι το εμβληματικό περίγραμμα στα χείλη τους. Ναι, το γνωρίζουμε πως βλέπετε κρυφά κάθε τους tutorial καθώς και τα stories που ανεβάζουν στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη:

Οι ωραιότεροι τρόποι να φορέσετε τα πιο χαριτωμένα headbands!

Μήπως το αντηλιακό σου έχει λήξει; Έτσι θα το διαπιστώσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα