Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της κας Δήμητρας Κρεζιά στο Πρω1νό με τη βοήθεια του Power Lift των Medi Cosmetic!

Η αγαπημένη στήλη της Μεταμόρφωσης επέστρεψε στο Πρω1νό για δεύτερη χρονιά, θέλοντας να αλλάξει το στυλ και την εμφάνιση όλων των γυναικών. Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε την ιστορία της κας Δήμητρας Κρεζιά, η οποία βρέθηκε στο στούντιο ύστερα από ένα μήνυμα που έστειλε στην κόρη της. Η Φαίη και η ομάδα της έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν.

Η Κα. Δήμητρα άλλαξε εμφάνιση αλλά και ψυχολογία!

Πολύτιμος σύμμαχός της ήταν τα ιατρεία κοσμετολογίας Μedi Cosmetic και το POWER LIFT, η μέθοδος που εφαρμόζεται σε σώμα και σε πρόσωπο για να προκαλέσει εντυπωσιακή σύσφιξη και να πραγματοποιήσει “μη χειρουργικό lifting”. Με τη βοήθειά του μάλιστα η τηλεθεάτρια έδειξε 10 χρόνια νεότερη, με φυσικό αποτέλεσμα!

Ας μάθουμε όμως τα πάντα για το POWER LIFT.

Προσφέρει μη χειρουργικό lifting σώματος, αλλά και εντυπωσιακή ανόρθωση γλουτών, που θυμίζουν τους πολυπόθητους βραζιλιάνικους γλουτούς.

Η θεραπεία δεν είναι χειρουργική και δεν προκαλεί πόνο κατά την εφαρμογή, παρόλο που είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν σφιχτό κορμί, χωρίς να μπουν στη διαδικασία ενός χειρουργείου.

Λειτουργεί με τη δύναμη των υπερήχων για εντυπωσιακό lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χωρίς χρόνο ανάρρωσης!

Η μέθοδος δρα με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα του δέρματος, με αποτέλεσμα να “χτίζει” ένα τρισδιάστατο φυσικό αποτέλεσμα, χάρη στην τεχνολογία Deep View η οποία επιτρέπει στον γιατρό που το χειρίζεται να βλέπει με τεράστια ακρίβεια σε ποια σημεία πρέπει να εφαρμόσει τους υπερήχους. Με ανοδικές, προσχεδιασμένες κινήσεις, η τεχνολογία αιχμής του POWER LIFT εγγυάται απόλυτη σύσφιξη σε ελάχιστες συνεδρίες.

Επίσης δουλεύονται ακόμα και ιδιαίτερα δύσκολα σημεία, όπως οι προσαγωγοί, τα μπράτσα, τα γόνατα, αλλά και η κοιλιά, οι γλουτοί, τα πλευρά κ.α.

Δείτε την εντυπωσιακή Μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί και ακούστε όλα όσα είπε η Μαρία Χατζηαναστασίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Medi Cosmetic:

POWER LIFT: Η μόνη θεραπεία που αντιμετωπίζει ρυτίδες, βλεφαρόπτωση, διπλοσάγονο ταυτόχρονα!

Τηλ.: 210 3232822 (Αθήνα) – 2310 222123 (Θεσσαλονίκη)

www.medicosmetic.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα