Πρω1νό: Τα σχόλια για την κόντρα Μικρούτσικου-Τσιντικίδου και το “καρφί” του Κωστέτσου για τον παρουσιαστή!

Ντόρος έχει προκληθεί μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρίνα Τσιντικίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε για τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στη συνεργασία που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην εκπομπή του Mega “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό”, δέχτηκε bullying από τον παρουσιαστή.

“Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε ένα μόνιμο bullying, δεν ξέρω γιατί ειλικρινά, ρωτήστε τον! Ήμουν είκοσι, ήταν σαράντα και μου έκανε bullying! Τι να αντιδράσω μωρέ, ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι, έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενημερώθηκε για τα όσα δήλωσε η πρώην συνάδελφος του και της απάντησε μέσω Facebook με αρκετά σληρό τρόπο. “Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε.”, έγραψε.

Μετά τα όσα προηγήθηκαν, η Σοφία Βόσσου θέλησε να υπερασπιστεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο και έγραψε στα social media: «Ανδρέα ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομά σου». Η Μαρίνα Τσιντικίδου με μια νέα ανάρτηση στο Facebook, απάντησε και στους δύο: «Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να έχω δημοσιότητα… ποτέ δεν «πούλησα» προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντώ . Δεν έχω καν instagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα, 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου -σ´όποιον αρέσει»!

Στο Πρω1νό σχολιάστηκαν τα όσα ειπώθηκαν μετά τη συνέντευξη της Μαρίνας Τσιντικίδου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν πως θέση πήρε και ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος κάτω από την ανάρτηση της, “κάρφωσε” τον Αντρέα Μικρούτσικο, κάνοντας λόγο για αμνησία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα εκπομπή που θα προβληθεί και θα ασχολείται με το Nomads!

Keywords
Τυχαία Θέματα