Μαρία Μενούνος-Kevin Undergaro: Σε αυτή τη χώρα θα ταξιδέψουν για τον μήνα του μέλιτος!

Η Μαρία Μενούνος μπορεί να να ζει στην Αμερική, ωστόσο, ποτέ δεν ξεχνάει την Ελλάδα και τον τόπο που γεννήθηκαν οι γονείς της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, στο σπίτι της πάντα μιλούσαν για την Ελλάδα και οι γονείς της φρόντισαν να μάθει τη γλώσσα μας από νωρίς.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, τον περασμένο Ιανουάριο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον επί χρόνια σύντροφο της, Kevin Undergaro. Ο γάμος τους έγινε στην Times

Square και μεταδόθηκε live! Παρόλα αυτά, ήθελε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στο Άκοβο Αρκαδίας, τόπο καταγωγής της.

Ο πατέρας της ανέλαβε τις προετοιμασίες του γάμου και σε ένα μήνα ήταν όλα έτοιμα! Το περασμένο Σάββατο (06/10), η Μαρία Μενούνος και ο Kevin Undergaro παντρεύτηκαν με παραδοσιακό γάμο στο Άκοβο. Η παρουσιάστρια έφτασε στην εκκλησία με άμαξα και έκλεψε τις εντυπώσεις με το παραμυθένιο νυφικό που της έφτιαξε η Celia Kritharioti.

Ο γαμπρός την περίμενε με ανυπομονησία στα σκαλιά της εκκλησίας και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε πως νιώθει ευλογημένος. Μετά το μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση και το γλέντι. Το ζευγάρι χόρεψε και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μαζί με τους καλεσμένους του. Φυσικά, η Μαρία κατάφερε να εντυπωσιάσει και στη δεξίωση, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα κίτρινο φόρεμα με δαντέλα, δημιουργία της Kritharioti.

Ο γάμος έγινε στην πατρίδα της Μαρίας Μενούνος και το ταξίδι του μέλιτος θα πραγματοποιηθεί στον τόπο καταγωγής του Kevin Undergaro. Ανάμεσα στις πολλές συνεντεύξεις που παραχώρησε η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες, αποκάλυψε πως ήδη έχουν αποφασίσει που θα ταξιδέψουν μετά τον γάμο.

Το ζευγάρι τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Ιταλία, όπου θα περάσει στιγμές χαλάρωσης και να απολάυσει τον έρωτα του. Αμέσως μετά, θα επιστρέψουν στην Αμερική, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έιναι αρκετές.

Διαβάστε ακόμη:

Nέες φωτογραφίες από τον γάμο της Μαρίας Μενούνος στο Άκοβο (φωτό)

Keywords
Τυχαία Θέματα