Τέλεια κάλυψη και λάμψη γίνεται; Ναι, αν φοράμε το σωστό φον ντε τεν

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα φον ντε τεν μεγάλης κάλυψης χαρίζουν ματ αποτέλεσμα ενώ οι πιο ελαφριές φόρμουλες έχουν την ιδιότητα να προσφέρουν λάμψη στην επιδερμίδα. Αυτό σημαίνει ότι ήμασταν αναγκασμένες μετά την εφαρμογή του φον ντε τεν να χρησιμοποιούμε highlighters σε μορφή κρέμας ή πούδρα που να δίνει έξτρα φωτεινότητα στην επιδερμίδα χωρίς όμως τις ανεπιθύμητες γυαλάδες.

Τέλεια κάλυψη δηλαδή και λάμψη δεν γινόταν. Και το μόνο που καταφέρναμε ήταν να

γεμίζουμε το νεσεσέρ μας (και την επιδερμίδα) με προϊόντα ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα όλα αυτά, αφού ανακαλύψαμε τη φόρμουλα που προσφέρει μεγάλη κάλυψη που διαρκεί και ένα λαμπερό τελείωμα μαζί που τόσο μας αρέσει!

Είναι το νέο φον ντε τεν Radiant Lift της Max Factor. Μια φόρμουλα ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ, συστατικό που ευθύνεται για την ενυδάτωση της επιδερμίδας και μικρο-πέρλες λείανσης που συμβάλλουν στη μείωση λεπτών λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Επίσης μας προστατεύει και από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο δείκτη προστασίας SPF 30.

Το απλώνουμε με το ειδικό σφουγγαράκι σε όλη την επιφάνεια του προσώπου (δεν ξεχνάμε τον λαιμό φυσικά, δεν θέλουμε εφέ μάσκας) μετά την ενυδατική μας κρέμα.

Προσοχή: Ποτέ μα ποτέ δεν το χρησιμοποιούμε στην περιοχή των ματιών. Η απαλή υφή του βοηθά στην εύκολη εφαρμογή ενώ η σύνθεση του το μετατρέπει σε τέλεια βάση ώστε να παραμείνουν τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ στη θέση τους για ώρες.

Για την περιοχή των ματιών υπάρχει το κονσίλερ της ίδιας σειράς Radiant Lift Long Lasting Radiance Concealer που εξαφανίζει μαύρους κύκλους, λεπτές γραμμές και μικρές ατέλειες χαρίζοντας λάμψη και κάλυψη μεγάλης διάρκειας, όπως ακριβώς και το φον ντε τεν.

Μπορούμε να το εφαρμόσουμε απευθείας αφού το ειδικό απλικατέρ έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να απελευθερώνει την κατάλληλη ποσότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Η ταινία A Star is Born παίζεται ήδη κι εμείς βλέπουμε τη Lady Gaga με άλλο μάτι

Ο Οίκος Dior μας χαρίζει λάμψη χριστουγεννιάτικη!

Keywords
Τυχαία Θέματα