Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/11

Το wrap dress, ή αλλιώς κρουαζέ φόρεμα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας, μαζί με το LBD – Little Black Dress, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή- και δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα.

Το έκανε πρώτη γνωστή σε όλους η Diane Von Furstenberg και πια φοριέται συνεχώς τόσο από τις αγαπημένες μας celebrities και τις bloggers, όσο και από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, από το πρωί
έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές ή επίσημες.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB , μαύρο, μίντι, κρουαζέ με τριάντα και λευκά πουά σε σε διαφορετικά μεγέθη.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκές leather look, ψηλοτάκουνες over the knee μπότες από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Eyeliner Effect Faux Cils Shocking της εταιρείας YSL, το highlighter Glazed Donut της Ofra και στα χείλη το κραγιόν Luxe Lip Color στην απόχρωση Imperial Red, No 41 της Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια, χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα απλό και βολικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Το wrap dress ή κρουζέ φόρεμα είναι από τις πρώτες επιλογές των celebrities, τόσο στις προσωπικές, όσο και στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Δείτε πως το έχουν φορέσει κατά καιρούς μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν με τις: Madonna, Kim Kardashian, Jessica Alba, Victoria Beckham, Beyonce κ.α. και κατόπιν αποφασίστε…. Ποια εκδοχή σας αρέσει περισσότερο και ποια όχι;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/10-2/11

Keywords
Τυχαία Θέματα