Άνθιμος Ανανιάδης: Οι αμφιβολίες της οικογένειας και το τεστ DNA στον γιο του – VIDEO

Ο Άνθιμος Ανανιάδης στη Στέγη θηλέων Άγιος Αλέξανδρος, στην οποία φιλοξενούνται κορίτσια από έξι έως 24 ετών τα οποία έχουν κακοποιηθεί.

Εκεί τον συνάντησε η κάμερα του Πρω1νού και ο ηθοποιός παραχώρησε στη Μαίρη Αρώνη μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Αναφερόμενος στον χωρισμό του με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή και στις δυσκολίες γενικότερα που πέρασε στη ζωή του, εξομολογήθηκε: “Δεν μπορείς να αλλάξεις ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να σ’ αγαπάνε ή δεν σ’ αγάπησαν ποτέ. Είναι τεράστια η ανάγκη μου να βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους που το έχουν και αυτοί ανάγκη… Έχω περάσει

πολύ άσχημα εγώ ως άνθρωπος που έχω ζήσει σε δεύτερες και τρίτες οικογένειες και ξέρω τι σημαίνει άσχημη ψυχική υγεία ενός παιδιού”.

Αναφερόμενος στον γιο του, τόνισε: “Εγώ ήμουν υπερχαρούμενος με το γεγονός. Το χειρότερο κακό είναι προς το παιδί, αυτό που γίνεται, δεν είναι προς εμένα”. Φυσικά, μίλησε και για το τεστ DNA που πρόκειται να γίνει στον γιο του, λέγοντας πως θα πραγματοποιηθεί σε νομικά πλαίσια.

“Οι αμφιβολίες προήλθαν από την ίδια την οικογένεια. Το χειρότερο κακό΄είναι προς το παιδί, αυτό που γίνεται δεν είναι προς εμένα.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Σάσα Μπάστα ανακοίνωσε στο Πρω1νό την εγκυμοσύνη της, αλλά και τον γάμο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα