Zuhair Murad: Οι υπέροχες τουαλέτες που παρουσίασε στην ελληνική Εβδομάδα Μόδας AXDW

Ο πασίγνωστος σχεδιαστής Zuhair Murad παρουσίασε ένα υπέροχο show στην 24η Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week. Ο Λιβανός σχεδιαστής έχει καταφέρει να κάνει τεράστια καριέρα παγκοσμίως και η ελληνική εβδομάδα μόδας είχε την τιμή να τον φιλοξενίσει για να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν.

Ο γνωστός σχεδιαστής παρουσίασε ένα υπέροχο show στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου

που αποτελούνταν από υπέροχες τουαλέτες, βραδινά φορέματα αλλά και μερικά πιο καθημερινά ρούχα, όπως κοστούμια. Ο Murad έδειξε φορέματα σε παλ αποχρώσεις όπως ανοιχτό πετρόλ, μοβ, λευκό, ροζ αλλά και σκούρες, όπως μαύρο και κυπαρισσί. Επίσης, έδειξε μοναδικά cocktail dresses, ολόσωμες φόρμες και φορέματα με άκρως εντυπωσιακά ντεκολτέ. Το show του είχε και μεταλλιζέ αποχρώσεις, όπως χρυσό, ασημί και rose gold, ενώ δεν έλειψαν και τα γεωμετρικά prints που φέτος είναι τάση!

Ο Murad διαλέγει πάντα τις πιο ωραίες δαντέλες για τα shows του.

O Λιβανός σχεδιαστής που ζει πλέον μόνιμα στο Παρίσι έχει ντύσει με φορέματά του μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες παγκοσμίως, όπως τις Marion Cotillard, Taylor Swift, Carrie Underwood, Ivana Trump, Cheryl Fernandez-Versini, Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez, Kellie Pickler, Najwa Karam, Shakira, Katy Perry, Christina Applegate, Vanessa Williams, Ana Ortiz και πολλές πολλές άλλες.

Το απαλό μοβ αλλά και οι πιο έντονες αποχρώσεις του είναι από τα αγαπημένα του χρώματα για την ερχόμενη σεζόν.

Το μίνι φόρεμα με τα υπέροχα μοτίβα και τους τονισμένους ώμους ήταν ένα από τα αγαπημένα μας στο show του Λιβανέζου σχεδιαστή.

Το κόκκινο χρώμα είναι μια απόχρωση που αγαπάνε πολύ όλοι οι σχεδιαστές φέτος.

Ο Ζuhair Murad ποζάρει με την Τόνια Φουσέκη και την Ιωάννα Πρίνου.

Φωτογραφίες: Papadakis Press και Panoulis

Διαβάστε ακόμα: Vassilis Zoulias: Όλα όσα είδαμε στο show του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή στην 24η AXDW

Keywords
Τυχαία Θέματα