Tζένη Θεωνά: Η αντίδραση του Δήμου Αναστασιάδη όταν έμαθε πως περιμένουν μωρό

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, καθώς τους επόμενους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως μαζί με τον τραγουδιστή θα υποδεχτούν ένα αγοράκι!

Η Τζένη Θεωνά εξομολογήθηκε πώς αντέδρασε ο Δήμος Αναστασιάδης όταν του αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της: «Όλο αυτό μας ξάφνιασε ευχάριστα. Χωρίς να προλάβω

να φιλοσοφήσω, να αφομοιώσω και να καταλάβω τι έχει συμβεί, νιώθω ήρεμη, ευτυχισμένη και ήσυχη. Ούτε εγώ ούτε ο Δήμος βιώσαμε ποτέ αγωνία. Από την αρχή που το μάθαμε, ήμαστε πολύ χαρούμενοι. Και η ευτυχία μας μεγαλώνει. Ο Δήμος ενθουσιάστηκε εξαρχής με την προοπτική τού να αποκτήσει δική του οικογένεια. Ήταν πολύ γλυκό αυτό, η αντίδρασή του με συγκίνησε και την κρατάω στην καρδιά μου».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις ορμόνες της εγκυμοσύνης, τονίζοντας: «Ενώ όλη μου τη ζωή υπήρξα κυκλοθυμική, παραδόξως τώρα νιώθω πιο ισορροπημένη και σταθερή από ποτέ. Δεν έχω συναισθηματικές εξάρσεις, δεν βάζω (ακόμη) ξαφνικά τα κλάματα, όπως βλέπουμε να συμβαίνει στις ταινίες. Πιστεύω πως όλα γίνονται σε τέλειο timing και το απολαμβάνω με την κοιλιά μου!».

Διαβάστε ακόμη:

Η Σάσα Μπάστα ανακοίνωσε στο Πρω1νό την εγκυμοσύνη της, αλλά και τον γάμο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα