Χειροπέδες σε απατεώνα λογιστή, που πήγε να «τσιμπήσει» 6.000 € από γιατρό, δήθεν για να τον γλιτώσει από πρόστιμο της Εφορίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖΧειροπέδες σε απατεώνα λογιστή, που πήγε να «τσιμπήσει» 6.000 € από γιατρό, δήθεν για να τον γλιτώσει από πρόστιμο της ΕφορίαςΔευτέρα, Δεκέμβριος 3, 2018 - 16:34

❱❱ Για την... τσέπη του προόριζε ένας λογιστής τα 6.000 ευρώ, τα οποία ζητούσε από τον πελάτη του και γνωστό πλαστικό χειρουργό των Αθηνών, δήθεν για να τον βοηθήσει να γλιτώσει το πρόστιμο από την Εφορία!

Ομως την τελευταία στιγμή ο γιατρός μυρίστηκε την απάτη, με αποτέλεσμα ο λογιστής να βρεθεί με χειροπέδες.

Σύμφωνα με την

ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο συλληφθείς ισχυρίστηκε στον πελάτη του ότι υπάλληλοι της Εφορίας απαιτούσαν να τους παραδώσει το ποσό των 6.000 ευρώ, για να μην του βεβαιώσουν φορολογικές παραβάσεις. Ομως η όλη στάση του λογιστή φαίνεται ότι κίνησε υποψίες στο υποψήφιο θύμα, που αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Από εκείνο το σημείο, οι «Αδιάφθοροι» της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων άρχισαν να διερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση, ώσπου πείστηκαν ότι ο λογιστής σχεδίαζε να εξαπατήσει τον πελάτη του. Ετσι, του έστησαν παγίδα με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού και κατάφεραν τελικά να τον συλλάβουν. Το παρ' ολίγον θύμα συναντήθηκε με τον λογιστή και του παρέδωσε το ποσό που του ζητούσε, όμως τη στιγμή που του έδινε τα χρήματα, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και πέρασαν χειροπέδες στον έκπληκτο λογιστή, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών με τη δικογραφία για απάτη που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Keywords
Τυχαία Θέματα