Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 30/10

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το lether look παντελόνι, το ζιβάγκο και το snake print που χωρίς καμία αμφιβολία αποτελούν τις τρεις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Αυτές συνδύασε στη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό η Φαίη μας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion

που αποτελείται από ένα λευκό πλεκτό κοντομάνικο ζιβάγκο, διακοσμημένο με πέρλες στο μανίκι, συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο leather look καφέ παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με βραχιόλια – σφυρήλατες βέργες σε ασημένιο και χρυσό από το κατάστημα Funky Jewel στη Γλυφάδα και ψηλοτάκουνες snake print γόβες σε μπεζ, καφέ και μαύρο από την Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects από την Ardell, τις γυαλάδες και το ρουζ με το highlighter OFRA x NikkieTutorials και στα χείλη το κραγιόν Semi Naked, Luxe Matte Lip Color από την εταιρεία Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα πανεύκολο και βολικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Δείτε πως έχουν φορέσει το καφέ leather look παντελόνι μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities και fashion bloggers και εμπνευστείτε για τις επόμενες εμφανίσεις σας.

Ποια σας αρέσει περισσότερο; Δείτε τις φωτογραφίες και κατόπιν αποφασίστε ποια σας αρέσει περισσότερο.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/10

Keywords
Τυχαία Θέματα