Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/10

Το τουίντ, ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά prints αποτελεί μεγάλη τάση τη σεζόν που διανύουμε μας φέρνει στο μυαλό τη Coco Chanel και τις δημιουργίες της. Μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας ή να το φορέσετε από την κορυφή ως τα νύχια, όπως ακριβώς κάνουν και όλες οι fashionistas.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λευκό δαντελένιο πουκάμισο με μαύρη κορδέλα δεμένη φιόγκο στο λαιμό και μια μίνι στενή τουίντ φούστα σε χρωματισμούς του καφέ, του μαύρου και του μπεζ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες δερμάτινες μπότες, μυτερές με χοντρό τακούνι Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το ρουζ Coral Cove No 05 της Milani και στα χείλη το κραγιόν Voulupte Tint In Balm No 07 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια, χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα απλό και βολικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει κατά καιρούς την τουίντ φούστα, μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrtities. Ποια σας αρέσει περισσότερο από τις παρακάτω;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 22-26/10

Keywords
Τυχαία Θέματα