Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/2

Το μικρό μαύρο φόρεμα – αλλιώς Little Black Dress ή LDB- είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα είναι πάντα in fashion. ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο

που αποτελείται από ένα δερμάτινο μαύρο στράπλες φόρεμα με λοξό φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, Donna Karan, από το κατάστημα Mint στο Κολωνάκι και ένα oversized λευκό πουκάμισο φορεμένο πάνω από το φόρεμα και δεμένο μπροστά, από την εταιρεία μόδας, BSB.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κολιέ Leio Ross και ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα The Balm Voyage της εταιρείας The Balm, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell και στα χείλη δυο κραγιόν, το Bite O’ Georgia της MAC και το Rouge Volupte Shine Νο 30 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το μικρό μαύρο φόρεμα σε όλες τις παραλλαγές, είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, όπως είναι και η Jennifer Aniston, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλα των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχει φορέσει κατά καιρούς, τόσο σε επίσημες περιστάσεις, όσο και σε καθημερινές και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα το φορούσατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19/2

Keywords
Τυχαία Θέματα