Η Ελεάννα Τρυφίδου μιλά για την απώλεια βάρους της: «Έφυγα με βαριά κατάθλιψη! Η ζυγαριά έδειξε 124 κιλά»

Η γνωστή δημοσιογράφος Ελεάννα Τρυφίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και στο περιοδικό Hello. Η αρχισυντάκτρια του Πρω1νού μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια βάρους, η οποία έχει σηματοδοτήσει μια αλλαγή, όχι μόνο στην εικόνα της αλλά και στη ζωή της.

Διαβάστε το ακόλουθο απόσπασμα από τη συνέντευξη της:

Έχεις ταλαιπωρηθεί με το βάρος σου;

Γεννήθηκα 5,800 κιλά. Είχα πάντα παραπάνω κιλά, ίσως επειδή η μαμά μου δυσκολεύτηκε πολύ να με κάνει. Είχε πολλές αποβολές και οι ορμονοθεραπείες –49 χρόνια πριν– δεν ήταν όπως σήμερα. Η πρώτη μου πολύ

έντονη ανάμνηση ήταν στα 13 μου, όταν η μητέρα μου με πήγε σε κέντρο αδυνατίσματος. Θυμάμαι, όλη μου τη ζωή να κάνω δίαιτες. Υπήρξε μια περίοδος που έτρωγα τρία μήλα την ημέρα και έπινα γύρη. Είχα χάσει 60 κιλά και έπεφτα λιπόθυμη στο Κολωνάκι από την αδυναμία. Έκανα υπερβολές, καταστρέφοντας το μεταβολισμό μου. Κάποια στιγμή σταμάτησα, γιατί βαρέθηκα να τρώω κοτόπουλο και κουνουπίδι.

Και πήρες κιλά;

Ναι, σιγά-σιγά. Έχουμε, καμιά φορά, έναν παραμορφωτικό καθρέφτη απέναντί μας και δεν βλέπουμε καθαρά. Επειδή, μάλιστα, έχω ένα πρόσωπο, που παρά το γεγονός ότι μεγαλώνω, παραμένει ίδιο, δεν συνειδητοποίησα πόσο αλλοιώθηκε η εικόνα μου και το σώμα μου. Από την άλλη, έχω ένα σύντροφο, ο οποίος δεν θα με κρίνει επειδή έχω πάρει κιλά. Ποτέ δεν μου το είπε. Βρέθηκα με 40 κιλά επιπλέον.

Τι σε έκανε να απευθυνθείς στον Κωνσταντίνο Ξένο;

Δεν μπορούσα να περπατήσω! Αντιμετώπισα πρόβλημα με τα γόνατά μου (χονδροπάθεια). Ένιωθα για πρώτη φορά την ηλικία μου. Ένιωσα ότι είμαι μια μεσήλικη γυναίκα, που δεν μπορεί να περπατήσει. Δεν μπορούσα να ανέβω σκάλες. Κοιτάχτηκα και ήμουν καμπουριασμένη, δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, καθώς δεν άντεχαν τα πόδια μου το βάρος. Δεν ήταν για λόγους αισθητικής, ούτε ενοχλήθηκα αν με κορόιδεψαν. Σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω κάτι για μένα, για τον εαυτό μου! Για κανέναν άλλον. Να είμαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Πώς ήταν η πρώτη σας συνάντηση με τον Κωνσταντίνο;

Έφυγα με βαριά κατάθλιψη. Η ζυγαριά έδειξε 124 κιλά. Σκέφτηκα πως απαγορεύεται να το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Ξεκίνησα, έχοντας στο μυαλό μου ότι πρέπει να χάσω 40 κιλά και ότι ο αγώνας θα ήταν μεγάλος. Δεν ήθελα να χάσω τα κιλά σε δύο μήνες, αλλά να μάθω να ζω σωστά, να τρέφομαι σωστά, ώστε να έχω καλύτερη υγεία. Αυτήν τη στιγμή είμαι μείον τριάντα κιλά, τα οποία έχασα σε 15 μήνες.

Δεν λύγισες;

Καθόλου. Ο Κωνσταντίνος μού στάθηκε πολύ. Είχα τον Τάσο, ο οποίος, αν και άνδρας με ύψος 1,85 μ., έτρωγε αυτά που έτρωγα εγώ και, όταν ήθελε να φάει γλυκό, έφευγε από το σπίτι και έκανε το τετράγωνο για να μην τον δω και ζηλέψω. Δεν λύγισα και ήταν η πρώτη φορά που το πήρα τόσο ζεστά!

Ο στόχος σου είναι να χάσεις άλλα δέκα;

Ακριβώς. Να επανέλθω στα 80 κιλά, όπως ήμουν στα 30 μου. Ξυπνάω και νιώθω πολύ καλύτερα. Περπατάω, αναπνέω, ντύνομαι. Ακόμη και τα βλέμματα των ανδρών στο δρόμο τα απολαμβάνω. Μου αρέσει να με κοιτούν και να αρέσω.

*Τα αποσπάσματα και οι φωτογραφίες δημοσιεύονται μετά από ειδική άδεια που παραχωρήθηκε από το περιοδικό Hello!

Δείτε ακόμη: Ο πρίγκιπας Xάρι και η Μέγκαν Μάρκλ δεν θα έχουν την κηδεμονία του παιδιού τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα