Έλενα Χριστοπούλου: Άγνωστες λεπτομέρειες από τη ζωή της coach του GNTM

Η Έλενα Χριστοπούλου όπως γνωρίζετε είναι η μέντορας του Greece’s Next Top Model. Εμείς συγκεντρώσαμε λεπτομέρειες από τη ζωή και τη δουλειά της που σίγουρα δεν είχατε μάθει μέχρι τώρα και σας τις παρουσιάζουμε.

Είναι μια από τις πιο γνωστές bookers της χώρας μας και πολλά μοντέλα της εμπιστεύονται την καριέρα τους, όπως ακριβώς η Ηλιάννα Παπαγεωργίου.

Ήταν παντρεμένη για έξι χρόνια με τον hairstylist Πάνο Καλλίτση, με τον οποίο τράβηξαν χωριστούς δρόμους,

1,5 χρόνο πριν.

Έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία με vintage ρούχα και κοσμήματα που φέρει την επωνυμία Eclectic Soiree.

Έχει συνεργαστεί με τις: Δούκισσα Νομικού, Μαριέττα Χρουσαλά, Υβόννη Μπόσνιακ κ.α.

Για τη Δούκισσα Νομικού μάλιστα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello: “Η Δούκισσα Νομικού, μοντέλο παγκόσμιας κλάσης, θα μπορούσε να σταθεί στα μεγαλύτερα σαλόνια μόδας του πλανήτη και να είναι στα εξώφυλλα των σημαντικότερων περιοδικών μόδας, καθώς τη ζητούσαν όχι απλά επίμονα, αλλά αφόρητα. Θα μπορούσε να κερδίσει πάρα πολλά λεφτά στο εξωτερικό, αλλά εκείνη δεν ήθελε να ταξιδέψει. Ήταν η επιλογή της, που αν και με στεναχωρούσε βαθιά, τη σεβάστηκα απόλυτα”.

Η κολλητή της φίλη είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

Είναι νονά του Αρίωνα Ιωάννη, ο οποίος είναι γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Έχει τη φήμη της σκληρής στη δουλειά και αυτό την είχε κάνει να δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello: “Είμαι σκληρή όταν υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των ανθρώπων που αντιπροσωπεύω και αγαπώ. Είπα πρόσφατα σε ένα επαγγελματικό ραντεβού: Σε μένα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, αλλά όχι στα παιδιά που αντιπροσωπεύω. Διεκδικώ για τους ανθρώπους μου ό,τι ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν πως μπορούν να διεκδικήσουν. Και αυτό θεωρώ ότι είναι το συγκριτικό πλεονέκτημά μου. Μακάρι να είχα κι εγώ έναν τέτοιο άνθρωπο να διεκδικεί για μένα, όχι τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο στη ζωή γενικότερα”.

Δείτε ακόμη: Ένταση στο Πρω1νό για την παίκτρια που έπαθε κρίση πανικού στο GNTM! «Και τι με ενδιαφέρει; Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα