Οι 4 καλύτερες fiber mascara που θα διπλασιάσουν τον όγκο στις βλεφαρίδες σας

Αυτό που αναζητάμε από τη μάσκαρα συνήθως (εκτός από το μήκος που είναι κάτι δεδομένο) είναι ο όγκος. Έχουμε δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί και ναι μεν είμαστε ευχαριστημένες αλλά τις περισσότερες φορές πρέπει να περάσουμε 2 ή και τρεις στρώσεις και τελικά το αποτέλεσμα απλά είναι υπερβολικό. Και συχνά κομπιάζουν και κολλάνε. Και είναι εντελώς φυσιολογικό με τόσα στρώματα.

Τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μόνο η μάσκαρα που περιέχει ίνες στη σύνθεση της μπορεί να δημιουργήσει τον όγκο που αναζητάμε. Και φυσικά βρήκαμε τις 4 καλύτερες ώστε να τελειώσουμε μία και καλή με αυτό το θέμα.

Make

Up For Ever Lash Fibers: Πρέπει να είστε έτοιμες γιατί αυτό το primer θα τo ερωτευτείτε. Χάρη στο fiber-filled που περιέχει στη σύνθεση τoυ χαρίζει συγκλονιστικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Απλά απλώνετε μία στρώση και περιμένετε 15 δευτερόλεπτα για να στεγνώσει. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται τη μάσκαρα σας.

Maybelline Illegal Length Fiber Extensions Mascara : Αν έχετε λεπτές και άτονες βλεφαρίδες σας βρήκαμε το κατάλληλο προϊόν. Χάρη στο πολύ λεπτό βουρτσάκι με τη σωστή δόση ινών μπορείτε να απλώσετε μάσκαρα ακόμα και στις πιο μικρές σας βλεφαρίδες χαρίζοντας έξτρα όγκο.

Dior Diorshow Mascara: Με πάρα πολύ μικρές ίνες στη σύνθεση της αυτή η αγαπημένη των celebrities μάσκαρα δίνει δύναμη, όγκο και έξτρα μήκος στις βλεφαρίδες χωρίς να μοιάζουν ψεύτικες. Κυκλοφορεί σε μαύρη, καφέ και μπλε απόχρωση.

L’Oréal Voluminous X Fiber Mascara: Αδιανόητα αποτελεσματική! Η διπλή μάσκαρα (που κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές μαύρες αποχρώσεις) από τη μία της πλευρά έχει το primer που το απλώνετε σαν βάση και από την άλλη έχει την κλασική μάσκαρα . Οπότε μπορείτε να αποκτήσετε το μήκος και τον όγκο που θέλετε εύκολα με δύο κινήσεις. Μία στρώση και από τα δύο είναι αρκετή.

Διαβάστε ακόμη:

Το μπλε του κοβαλτίου θα τονίσει το βλέμμα αυτή τη σεζόν

To Pumpkin Make up κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί και η έκπληξη μας ήταν μεγάλη

Keywords
Τυχαία Θέματα