Ένα άρωμα σκέτη έκπληξη

Το άρωμα μας πρέπει να προκαλεί επιφωνήματα έκπληξης έτσι δεν είναι! Και τι ωραιότερο από ένα “Oh” που ακούγεται από τους γύρω μας όταν η εσάνς μας είναι σαγηνευτική.

Αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο του Οίκου Tous όταν αποφάσισε να δημιουργήσει το νέο άρωμα Oh! The Origin: Η έκπληξη. Η έκφραση: Oh! Αυτός ήταν ο λόγος που η αίσθηση του αρώματος στην επιδερμίδα είναι απαλή αλλά και γοητευτική σαν πούδρα. Είναι η αρχή για κάτι συναρπαστικό.

Είναι το άλλο μισό του αντίστοιχου

ανδρικού και Ο στόχος τους;

“Δημιουργώντας αυτά τα αρώματα, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες που εκτιμούν το κλασικό, αλλά ταυτόχρονα προσαρμόζονται στη σύγχρονη εποχή προσθέτοντας το προσωπικό τους στοιχεί.” δηλώνουν οι δημιουργοί του.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνδρες που φορούν κλασικά loafers, αλλά σε έντονα χρώματα όπως το κίτρινο. Συνεχίζουν να επιλέγουν το παπιγιόν, αλλά το φορούν με διαφορετικό τρόπο, έχοντας το πουκάμισο έξω ή το συνδυάζουν με ένα αθλητικό jacket, ενώ ταυτόχρονα επιλέγουν για την προσωπική τους περιποίηση κομψά και σύγχρονα barbershops.

Οι γυναίκες, που συνδυάζουν τα παραδοσιακά κεντημένα τραπεζομάντιλα των γιαγιάδων τους με σύγχρονα σερβίτσια. Εκείνες που διακοσμούν μια κλασική παραδοσιακή καρφίτσα με χαρούμενες μοντέρνες λεπτομέρειες.

Το όνομα ενός αρώματος, αποτελεί το πρώτο στοιχείο της ταυτότητας το και χωρίζεται σε δύο κατηγορίες ή κάτι σαν ονοματεπώνυμο! Η πρώτη, είναι το Oh!, που υποδηλώνει τη θηλυκότητα σαν κάτι απαλό. Ο θαυμασμός που υπάρχει όταν ανακαλύπτεις κάτι ξεχωριστό. Το δεύτερο μισό (The Origin) μπορούμε να το παρομοιάσουμε με το επίθετο του καθώς αποτελεί το όνομα της σειράς των αρωμάτων.

Μέσα στο μπουκάλι που θυμίζει κόσμημα κρύβεται μια musky floral εσάνς με νότες από ροζ πιπέρι, άνθη Ίριδας και Τριαντάφυλλου, musk, βανίλια και σπόρους φασολιών Tonka.

Διαβάστε ακόμα:

Το μπλε του κοβαλτίου θα τονίσει το βλέμμα αυτή τη σεζόν

Tα 5 φον ντε τεν που πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας

Keywords
Τυχαία Θέματα