Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε τον καλύτερο τρόπο να χαρίσει στην επιδερμίδα της το απαραίτητο boost και πρέπει να την αντιγράψετε!

Καθημερινά όλες μας έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα. Ειδικά αν οι ρόλοι μας είναι πολλοί. Που σημαίνει το τρίπτυχο επαγγελματίας-μητέρα-σύζυγος. Η κούραση στο τέλος της ημέρας είναι το μόνο δεδομένο και το χειρότερο είναι ότι αποτυπώνεται στην επιδερμίδα μας.

Το αποτέλεσμα είναι θαμπή όψη, εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και θαμπάδα. Και όλα τους είναι χαρακτηριστικά που θα εμφανιστούν σε κάθε γυναίκα ανώνυμη και μη. Για παράδειγμα και η αγαπημένη μας Αθηνά Οικονομάκου αντιμετωπίζει τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Με μία βασική διαφορά: Έχει βρει τον τρόπο να δίνει κάθε μέρα στην επιδερμίδα της το απαραίτητο boost λάμψης, αντιγήρανσης και ανανέωσης.

Κα το πετυχαίνει χρησιμοποιώντας τη νέα σειρά Crème Prodigieuse Boost της Nuxe η οποία δρα αποτελεσματικά στις επιπτώσεις της κούρασης, του στρες και της ρύπανσης στην επιδερμίδα ενώ τη διατηρεί φρέσκια, ανάλαφρη και φωτεινή, ακόμα και όταν οι ρυθμοί της ζωής ανεβάζουν ταχύτητα!

Η ηθοποιός, μητέρα, επιχειρηματίας και σύζυγος Αθηνά Οικονομάκου είναι η νέα ambassador της Crème Prodigieuse Boost κάνοντας statement το #boostyourskin.

Boost your skin καθημερινά λοιπόν και αντιμετωπίστε την απαιτητική καθημερινότητα!

Η νέα σειρά έρχεται να σώσει τα κύτταρα της επιδερμίδας με ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού συνδυασμένο με Άνθος Καλέντουλας και ένα Κυτταρικό Σάκχαρο, το οποίο ενισχύει τους μηχανισμούς του δέρματος να διορθώσουν τις επιπτώσεις αυτού του πυρετώδους ρυθμού ζωής.

Αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Energising Priming Concentrate: Ένα αναζωογονητικό serum-lotion ιδανικό primer που προετοιμάζει την επιδερμίδα σας για την πρωινή και βραδινή περιποίηση. Συνδυάζει δύο τύπους φυσικού Υαλουρονικού οξέος και βιταμίνη C που ενυδατώνουν και χαρίζουν έξτρα λάμψη.

Multi-Correction Eye Gel Balm: Για λάμψη στα μάτια. Χάρη στο εκχύλισμα φυτικής Καφεΐνης δρα κατά των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων στην περιοχή γύρω από τα μάτια ενώ το έλαιο Φουντουκιού που περιέχει συμβάλλει στην ενδυνάμωση αυτής της εύθραυστης περιοχής.

Multi-Correction Gel-Cream και Multi-Correction Silky Cream: Κρέμες ημέρας για έξτρα boost με αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού με το λειαντικό αποτέλεσμα του φυσικού Υαλουρονικού οξέος.

Night Recovery Oil Balm: Μια φόρμουλα ιδανική για τη βραδινή περιποίηση με έλαιο Μακαντάμια και σύμπλεγμα άνθους γιασεμιού που συντηρούν τους μηχανισμούς του δέρματος.

Διαβάστε ακόμη:

Αδιάβροχη μάσκαρα: Δείτε τις 7 καλύτερες γιατί πολύ σύντομα θα σας χρειαστούν!

To nail look σήμερα είναι ένα μικρό έργο τέχνης!

Keywords
Τυχαία Θέματα