Δείτε και αντιγράψτε τις Winnie Harlow και Isabeli Fontana γιατί φόρεσαν τις ωραιότερες, καλοκαιρινές αποχρώσεις στα μάτια

Οι εμφανίσεις που έκαναν οι stars στο Φεστιβάλ Καννών είναι ότι πιο chic έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Ακολούθησαν μεν τις τάσεις αλλά κατάφεραν να τις συνδυάσουν με έναν απίστευτα glam τρόπο χωρίς υπερβολές και ακραίες πινελιές.

Η ένταση στα μάτια ήταν βασικό χαρακτηριστικό όλων. Και το γνωρίζουμε ότι είναι τεράστιο trend από τα μέσα του χειμώνα όπου και διοργανώθηκαν οι εβδομάδες μόδας. Τα shows δηλαδή που μας αποκαλύπτουν τι μακιγιάζ θα υιοθετήσουμε καθώς και τα hair looks που

θα επικρατήσουν.

Επιστρέφοντας όμως στις τελευταίες μέρες του Φεστιβάλ Καννών θα σταθούμε σε δύο eye looks που μας ξετρέλαναν. Τόσο της Winnie Harlow όσο και της Isabeli Fontana.

O make up artist της Harlow, Vincent Oquendo άπλωσε στο πάνω βλέφαρο μια μεταλλική μοβ σκιά σχηματίζοντας ένα έντονο wing shape χαρίζοντας στο βλέμμα μια απίστευτη ένταση. Το δραματικό look ολοκλήρωσε με τις τεράστιες βλεφαρίδες ενώ κράτησε τα χείλη ροζ, απαλά και γυαλιστερά.

Η Isabeli Fontana με τη σειρά της επέλεξε μεν πιο γήινους τόνους αλλά ακολούθησε την ίδια ένταση όσο αφορά τις υφές και το σχήμα. Στο πάνω βλέφαρο άπλωσε μια σκούρα καφέ μπρονζέ σκιά τονίζοντας το τόξο κάτω από τα φρύδια με ένα μπεζ-χρυσό της σαμπάνιας με shimmer στη σύνθεση του. Το μακιγιάζ στα μάτια συνδυάστηκε με μια μοβ-ροζ απόχρωση στα χείλη που δημιούργησε την τέλεια αντίθεση.

Διαβάστε ακόμη:

Σταματήστε ότι κάνετε γιατί η Margot Robbie εμφανίστηκε με το ωραιότερο, καλοκαιρινό χτένισμα

To nail look σήμερα είναι ένα μικρό έργο τέχνης!

Keywords
Τυχαία Θέματα