Fagron Neogen: Νέα φυσική σειρά επανάσταση στην ενδυνάμωση των μαλλιών και την τριχόπτωση!

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την εταιρεία Fagron, που ειδικεύεται στην τριχόπτωση και θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τη φανταστική σειρά της που λέγεται Fagron Neogen και διαθέτει τρία τέλεια καινοτόμα προϊόντα που δημιουργήθηκαν για την περιποίηση, ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαλλιών μας.

Η επαναστατική αυτή σειρά, όσο κι αν δεν το πιστεύετε, έχει ένα μοναδικό συστατικό που την κάνει να ξεχωρίζει. Αναφερόμαστε στο TrichoTech, ένα μοναδικό 100% φυτικό εκχύλισμα 7 αιθέρων ελαίων, τα οποία φύονται στις καλλιέργειες

της εταιρείας -ναι, μιλάμε για ένα εντελώς φυτικό και φυσικό προϊόν.

Περιλαμβάνει όπως σας είπαμε ήδη τρία προϊόντα για μια ολοκληρωμένη αγωγή. Ας τα δούμε αναλυτικά:

To Έλαιο μαλλιών, Fagron NeoOil
Βοηθά στην ενυδάτωση και αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και τρέφει τα μαλλιά, ενώ επίσης αποτελεί και ρυθμιστικό παράγοντα έκκρισης του σμήγματος. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το Σαμπουάν, Fagron NeoWash
Διατηρεί τη φυσιολογία των μαλλιών, αυξάνει το πάχος και τον όγκο χαρίζοντας λάμψη στα μαλλιά με φυσικό τρόπο. Ενισχύει τη τριχοφυΐα και αναδομεί το περιτριχίο. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Το Μαλακτικό μαλλιών, Fagron NeoCond
Προσφέρει ενυδάτωση των μαλλιών, σφραγίζει και προστατεύει περιτρίχιο και επανορθώνει τη δομή της τρίχας. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τα καλλυντικά αυτά προϊόντα που θα τα βρείτε στα φαρμακεία, είναι κατάλληλα για άνδρες και γυναίκες και σας προτείνουμε να τα δοκιμάσετε γιατί:

Ενισχύουν την ανάπτυξη των νεογενών τριχών, δίνουν μεγάλη ώθηση στο κολλαγόνο έως και 30% και αυξάνουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών -τα κύτταρα δηλαδή που θεωρούνται το κλειδί στην ανάπτυξη της τρίχας.

Μετά τη χρήση τους θα δείτε μόνοι σας κάτι μαγικό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Αναφερόμαστε φυσικά:

Στην εντυπωσιακή αποκατάσταση του περιτριχίου με τις πρώτες 6 εφαρμογές και στην προστασία σε όλο το τριχοειδές σύστημα (βολβός-τριχωτό της κεφαλής-τρίχα).

Ένας από τους κύριους λόγους που εμπιστευόμαστε την εταιρεία Fagron, την ειδική στην τριχόπτωση, είναι πως διαθέτει στην Ελλάδα ένα γενετικό τεστ για την αλωπεκία. Και αυτό είναι σίγουρα επαναστατικό. Ας δούμε όμως τι σημαίνει αυτό στην πράξη:

Το επόμενο βήμα για την τριχόπτωση/αλωπεκία, είναι ο κάθε ένας που αντιμετωπίζει αυτό το θέμα συστήνουμε να κάνει ένα γονιδιακό τεστ και ανάλογα των αποτελεσμάτων του, τα οποία βασίζονται στο DNA του, να ακολουθήσει μια θεραπεία εξατομικευμένη από το δερματολόγο του που θα παρασκευαστεί από τον φαρμακοποιό του. Γιατί πολύ απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι και όλοι μας έχουμε διαφορετικές ανάγκες. Για να μάθετε περισσότερο για αυτό, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση των φανταστικών αυτών προϊόντων στο Πρω1νό:

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στα παρακάτω:

Επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.fagron.gr

Facebook: Fagron Neogen

Instagram: fagronneogen

Keywords
Τυχαία Θέματα