Η Kate Middleton παραδέχεται ότι είναι hugh fan του GoT όχι με δηλώσεις αλλά με το χτένισμα της

H Kate Middleton μπορεί να είναι συντηρητική όσο αφορά το make up και hair look της μιας και το πρωτόκολλο δεν της επιτρέπει να υιοθετεί εξεζητημένες τάσεις αλλά τις παρακολουθεί και κάποιες φορές, όταν είναι εφικτό τις υιοθετεί. Όπως για παράδειγμα τα headbands που τα είδαμε στις πασαρέλες την περασμένη σεζόν και η Middleton τα φόρεσε ρίχνοντας το Istagram.

Τώρα

όμως και με την τελευταία της εμφάνιση μαζί με τον σύζυγος της William και τη Βασίλισσα Ελισάβετ στο Chelsea Flower Show, αποκάλυψε με το χτένισμα της ότι είναι hugh fan του Game of Thrones. Και δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβουμε μιας και τα μαλλιά της είχαν τον χαρακτηριστικό look της Daenerys Targaryen, δηλαδή της Emilia Clarke στον τελευταίο κύκλο της θρυλικής σειράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HRH The Duchess of Cambridge (@katemiddletonnn) στις 20 Μάι, 2019 στις 10:33 μμ PDT

Η αγάπη η δική της όσο και του William για το GoT είναι γνωστή. Το είχαν αποκαλύψει άλλωστε και σε συνέντευξη τους. Αλλά μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist να δημιουργήσει τις πλεξούδες της Mother of Dragons.

Για την ακρίβεια μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα ωραιότατο half up με φυσικούς κυματισμούς στις άκρες, το οποίο κατέληγε στο πίσω μέρος σε μία περίτεχνη πλεξούδα ακριβώς σαν της Clarke.

Τα χτενίσματα αλλά και τα make up looks της σειράς έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας ειδικά στη Μεγάλη Βρετανία. Μην ξεχνάτε ότι δημιουργήθηκαν σειρές μακιγιάζ εμπνευσμένες από το Game of Thrones ώστε οι fans να δημιουργούν το look με ακρίβεια και με τις ίδιες αποχρώσεις και υφές. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να θυμηθούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που μια τηλεοπτική σειρά είχε τόσο μεγάλη επιτυχία σε τέτοιο επίπεδο. Ώστε να επηρεάζει τους θαυμαστές ακόμη και με το styling.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο τις κοινές θνητές αλλά ακόμη και τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας.

Πάντως από εμάς είστε ελεύθερες να δημιουργήσετε όποια πλεξούδα της Daenerys θέλετε αφού είναι παράλληλα ένα από τα μεγαλύτερα trends του καλοκαιριού.

Διαβάστε ακόμη:

To nail look σήμερα είναι ένα μικρό έργο τέχνης!

Αδιάβροχη μάσκαρα: Δείτε τις 7 καλύτερες γιατί πολύ σύντομα θα σας χρειαστούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα