Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου! Αυτό θα κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης από τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΙ

Πρόκειται για έναν πολυτάλαντο άνθρωπο, ο οποίος έκανε πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση. Το τελευταίο διάστημα συμμετέχει σε βραδινό show και χαρίζει άφθονο γέλιο με τις ατάκες του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος κάθεται στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη και την Μαρία Μπακοδήμου.

Ο ίδιος φαίνεται πως έχει πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον ΣΚΑΙ, όσο και με την εταιρία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι. Σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη στήλη του Πρω1νού

«Μέχρι να έρθει η Φαίη», μετά την ολοκλήρωση του «Ταλέντου», πρόκειται να παρουσιάσει ένα δικό του show. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του έδωσαν την ευκαιρία να διαλέξει ανάμεσα σε δύο projects, αφού θέλησαν να τον επιβραβεύσουν.

«Ολοκαίνουργια εκπομπή show. Η Ατζούν Media ήθελε έναν άνθρωπο να του εμπιστευτεί ένα μεγάλο show που θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Ιανουάριο. Για να είμαστε ακριβείς ήθελαν να επιβραβεύσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο και του δίνουν show. Δηλαδή του δίνουν δύο προτάσεις να διαλέξει όποιο θέλει. Ξέρετε ποιος είναι; Ο αγαπημένος μας Γιώργος Καπουτζίδης. Τον Γενάρη λοιπόν θα επιλέξει ποιο από τα project της Ατζούν Media θα κάνει για να τον απολαύσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λευτέρη Σουλτάτο! (φωτος + βίντεο)

Keywords
Τυχαία Θέματα