Προβλέψεις Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Με τους τσακωμούς δεν βγαίνει κάτι απλά ξεσπάτε και το δίκιο σας δεν βρίσκετε. Καλύτερα να ξοδέψετε την ενέργεια σας σε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους παρά να αναλώνεστε με πράγματα και ανθρώπους που σας απογοητεύουν συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ξεχάσετε να είστε πιο γενναιόδωροι στην εκτίμησή σας για τους άλλους που κάνουν το καλύτερο που μπορούν. Τα πράγματα στη δουλειά σας σύντομα φτιάχνουν και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως οι κολλητοί σας να αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό πρόβλημα και μάλλον θα αναλάβετε

τον ρόλο του ψυχολόγου. Δεν θέλετε να τους βλέπετε στενοχωρημένους γι’ αυτό θα τους ενθαρρύνετε να έχουν θετική ενέργεια και θα τους τονίσετε πως σύντομα όλα θα φτιάξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πιο γρήγορος τρόπος να μάθετε κάτι νέο για τον εαυτό σας είναι να εξερευνήσετε κάτι που είναι άγνωστο σε εσάς. Συνεχίστε να πιέζετε για αυτό που θέλετε και συνεχίστε να μιλάτε με τους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν αν το πραγματοποιήσετε.

ΛΕΩΝ

Και αν άλλοι άνθρωποι αντιδρούν συναισθηματικά, πιθανότατα προσπαθούν να σας κάνουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε πραγματικά να κάνετε. Οπότε μην παρασυρθείτε από τα λόγια και τις πράξεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματα σχέσεων θα τεθούν στο προσκήνιο σήμερα, γιατί αισθάνεστε σαν κάποιος να σας κρατά μακριά από την ευτυχία. Αξιολογείστε τι συμβαίνει και αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλετε να κάνετε κάτι που πραγματικά εσείς θέλετε μην περιμένετε να πάρετε την έγκριση από τους άλλους. Κάντε το και ότι γίνει. Το ρίσκο άλλωστε ποτέ δεν σας έχει βλάψει. Αντίθετα η ρουτίνα είναι αυτή που σας κάνει να βαλτώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινήστε την μέρα σας τακτοποιώντας πρώτα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις που σας έχουν δημιουργήσει πονοκέφαλο τον τελευταίο καιρό. Σύντομα θα μπορέσετε να ανασάνετε ξανά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παίζοντας ”παιχνίδια” μπορεί να είναι ένα καλό πράγμα και ένα κακό πράγμα σήμερα. Όλα εξαρτώνται από το πως θα τα χειριστείτε. Προσέξτε πολύ όμως για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν βλέπετε κάποιον που χρειάζεται βοήθεια σήμερα, τρέξτε κοντά του. Είστε πολύ καλόκαρδοι και αυτό θα σας αναγνωριστεί από τα άτομα τα οποία θα βοηθήσετε σήμερα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μετά από μια μακρά περίοδο βοήθειας στους ανθρώπους που αγαπάτε, είναι απολύτως λογικό να θέλετε να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα σήμερα! Βρείτε τον χρόνο λοιπόν για να φροντίσετε τις ανάγκες σας μακριά από όλους και όλα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι κάποιες φορές, όπως σήμερα που κάνετε απολογισμό για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή σας. Και αυτό είναι απόλυτα υγιές και σοφό. Έτσι δεν θα κάνετε ξανά τα ίδια λάθη και θα προχωρήσετε μπροστά χωρίς απωθημένα.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα