Βάσω Λασκαράκη: Γιόρτασε τα γενέθλια της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λευτέρη Σουλτάτο! (φωτος + βίντεο)

Μια απο τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Βάσω Λασκαράκη, αφού τόσο σε επαγγελματικό, όσο και προσωπικό επίπεδο τα πάει περίφημα. Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου», ενώ βρήκε την προσωπική της ευτυχία στα μάτια του chef, Λευτέρη Σουλτάτου. Προτεραιότητα στην καθημερινότητα της έχει η κόρη της Εύα, ενώ στο πρόγραμμα της πάντα έχει χώρο για τους αγαπημένους της φίλους και τον αγαπημένο της.

Η Βάσω Λασκαράκη

στις 19 Οκτωβρίου είχε τα γενέθλια της και έγινε 39 ετών. Ωστόσο, φαίνεται πως οι επαγγελματικές της δραστηριότητες δεν την άφησαν να γιορτάσει το γεγονός και το έκανε χθες το βράδυ. Όπως θα δείτε στο παρακάτω υλικό που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, έκανε πάρτι σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και είχε κοντά της, τους αγαπημένους της ανθρωπους.

Όπως ήταν αναμενόμενο ανάμεσα σε αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει ο εκλεκτός της καρδιάς της Λευτέρης Σουλτάτος, η φίλη της Αθηνά Οικονομάκου, η Νικόλ Παναγιώτου και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα, πριν από αρκετό καιρό η ηθοποιός αποκάλυψε την σχέση της με τον χρόνο: «Ούτε έχω πρόβλημα με την ηλικία μου ούτε κρύβω την ηλικία μου. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ και ταμπού. Κλείνω τα 39 τον Οκτώβρη και χαίρομαι γι’ αυτό. Κάθε χρόνος που περνά για μένα είναι ένα μάθημα: Μαθαίνω πράγματα Ακόμη και για τον εαυτό μου. Βλέποντας την κόρη μου, την Εύα, να μεγαλώνει, συνειδητοποιώ πως μεγαλώνω και εγώ. Όπως το συνειδητοποιώ βλέποντας σε επανάληψη στην τηλεόραση παλιότερες δουλειές που είχα κάνει. Μου αρέσει όλο αυτό. Όχι, δεν τον φοβάμαι τον χρόνο. Ούτε θα τρελαθώ αν δω μία ρυτίδα ή μία άσπρη τρίχα. Θα έκανες κάποια αισθητική επέμβαση ή για να βελτιώσεις κάτι που δεν σου αρέσει πάνω σου ή για να καθυστερήσεις τον χρόνο; Όχι δεν έχω μπει σε διαδικασία. Είμαι πολύ φοβητσιάρα σε αυτά. Δεν ξέρω αν θα το τολμήσω ποτέ, γιατί φοβάμαι».

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο:

Δείτε ακόμη: Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Εξαφανίστηκε» μόλις ρωτήθηκε για τις τηλεοπτικές εξελίξεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα