Η Meghan Markle κλέβει τις εντυπώσεις με 8 ακόμα εκπληκτικές δημόσιες εμφανίσεις

Μια σειρά από super στιλάτες εμφανίσεις έκανε η Meghan Markle στη Νέα Ζηλανδία όπου βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες μαζί με τον αγαπημένο της, Πρίγκιπα Harry.

Η Meghan και ο Harry πήγαν μια βόλτα στην εξοχή και παρόλο που ο καιρός δεν ήταν καλός απόλαυσαν τη βόλτα τους. Η Meghan φόρεσε Seasalt Cornwall navy blue jacket, πουλόβερ Jac + Jack,

τζιν Outland Denim, κασκόλ LORO PIANA και λευκά sneakers Stella McCartney x Adidas.

Λίγο νωρίτερα η Meghan και ο Harry συναντήθηκαν με νέους και μίλησαν για διάφορα προβλήματα της εποχής αλλά και για δράσεις που γίνονται στη Νέα Ζηλανδία για να βοηθήσουν ψυχολογικά τους νέους ανθρώπους. Η Meghan φόρεσε το ίδιο τζιν και πουλόβερ με προηγουμένως, Club Monaco ‘Ellayne’ καμπαρτίνα και μποτάκια με κορδόνια Stuart Weitzman.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex πήγαν σε επίσημο event που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Νέας Ζηλανδίας και η Meghan φόρεσε Gabriela Hearst φόρεμα σε μπλε χρώμα, Dior τσαντάκι και Stuart Weitzman ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Σε μια ακόμα δημόσια εμφάνιση βρέθηκε νωρίτερα η Meghan Markle και αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει μια μπεζ καμπαρτίνα Karen Walker, φόρεμα εγκυμοσύνης ASOS και υπέροχες γόβες Sarah Flint.

Η Μeghan μας εντυπωσίασε με ένα ακόμα υπέροχο φόρεμα σε ακόμα μια εμφάνισή της στη Νέα Ζηλανδία. Η Δούκισσα του Sussex έκλεψε τις εντυπώσεις με μπορντό φόρεμα Ηugo Boss, τσαντάκι σε παλ ροζ χρώμα Cuyana και γόβες Aquazzura.

Σε ομιλία της στην Αυστραλία η Meghan Markle φόρεσε Antonio Berardi φόρεμα σε χακί απόχρωση.

Ακόμα και στο γήπεδο η Meghan προσέχει πολύ την εμφάνισή της! Έτσι σε αγώνα μπάσκετ στην Αυστραλία που έγινε για καλό σκοπό η Meghan φόρεσε Scanlan Theodore jacket που συνδύασε με τζιν και ψηλοτάκουνες γόβες.

Οι υπέροχες εμφανίσεις της Meghan ολοκληρώθηκαν με ένα φανταστικό φόρεμα Oscar de la Renta που η Δούκισσα συνδύασε με γόβες Aquazzura.

Διαβάστε ακόμα: Η Meghan Markle έκανε 2 από τις πιο ωραίες εμφανίσεις της ever!

Keywords
Τυχαία Θέματα