Τη φετινή σεζόν το manicure συνδυάζεται με τα μεγαλύτερα fashion trends

Τις τάσεις του φθινοπώρου στη μόδα και την ομορφιά τις γνωρίζουμε ήδη. Τις έχουμε μελετήσει και τις ακολουθούμε. Σκεφτήκαμε όμως και να τις συνδυάσουμε.

Τι σημαίνει αυτό; Θα κάνουμε ένα ωραιότατο σετάρισμα των χρωμάτων που επικρατούν φέτος στα ρούχα με το βερνίκι νυχιών. Όχι δεν απαγορεύεται αντιθέτως επιβάλλεται. Απλά επιλέγουμε την αγαπημένη μας απόχρωση. Πράσινο, κόκκινο, ασημί και μοβ είναι τα μεγαλύτερα trends όσο αφορά τα ρούχα κι εμείς θα κάνουμε ασορτί και το mani έτσι για το ωραίο του πράγματος, για

την αυθάδεια και το θράσος. Και γιατί οι fashion και beauty experts μας δίνουν το οκ.

Το ασημί είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends. Το είδαμε μεταξύ άλλων στον Christopher Kane. Στα υπέροχα και sexy φορέματα με μεταλλικές υφές και glitter στη σύνθεση τους. Εννοείται ότι θα το υιοθετήσουμε και στα νύχια.

Nars Nail Polish Amarapura

Το μοβ και το λιλά επιστρέφουν και είναι ένα από τα αγαπημένα μας αφού ναι μεν είναι παστέλ αλλά όχι αδιάφορο. Στα νύχια, ειδικά αν η επιδερμίδα είναι ανοιχτόχρωμη ταιριάζει απόλυτα.

OPI Infinite Shine Nail Polish Grandma Kissed A Gaucho

Το κόκκινο της φωτιάς επιστρέφει δυναμικά μετά από αρκετές σεζόν και μας κάνει πολύ χαρούμενες που οι designers αποφάσισαν να επαναφέρουν το πιο δυνατό χρώμα όλων. Στο mani βέβαια ήταν πάντα επίκαιρο και κλασικό απλά φέτος έχει την τιμητική του.

Tom Ford Beauty Nail Polish Smoke Red

Τα nude παραμένουν στο προσκήνιο αλλά φέτος αποκτούν λάμψη και ένταση. Το ροζ και το μπεζ γίνονται sparkling και το βερνίκι έχει glitter και shimmer για να ταιριάξει με το look.

Essie Nail Polish Birthday Girl

Το πράσινο χρώμα στα νύχια είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό ειδικά αν έχει την απόχρωση του σμαραγδιού που είναι τη φετινή σεζόν ένα από τα μεγαλύτερα trends που είδαμε στα catwalks. Δυνατή απόχρωση αλλά υπέρκομψη και ένα είναι το σίγουρο: δεν περνά απαρατήρητη.

Dior Vernis Nail Polish Now

Διαβάστε ακόμη:

Είδατε το συγκλονιστικό glam retro make up look της Chloe Grace Moretz;

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα το scrub με ακτινίδιο θα σε εντυπωσιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα