Δεν φαντάζεστε ποια θα κάνει guest εμφάνιση στο My Style Rocks! Την γνωρίσαμε στο GNTM

Πρόκειται για ένα κορίτσι που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ιωάννα Μπέλλα, η οποία δεν κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη.

Ωστόσο, η Ιωάννα Μπέλλα, μετά την απογοήτευση που πήρε από το ριάλιτι του Star,

δεν τα έβαλε κάτω, καθώς δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία και στέφθηκε Σταρ Ελλάς.

Το γνωστό μοντέλο μετά τον διαγωνισμό εξέφρασε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ενώ στην ερώτηση αν θα ήθελε να ήταν νικήτρια του Next Top Model, πάρα νικήτρια στα καλλιστεία απάντησε: «Εντάξει , δεν το συζητώ! Νομίζω ότι όλοι ξέρουν τι θα επέλεγα. Το να είσαι Star Hellas είναι ένας τίτλος που κουβαλάς χρόνια πάνω σου. Θα είσαι πάντα η Star Hellas 2018.Ο τίτλος της Star Hellas δε θα σβηστεί ποτέ όπως σβήνεται ένα reality».

Ακόμη, δήλωσε το πιο ακραίο πράγμα που άκουσε: «Ότι ο διαγωνισμός είναι στημένος. Όμως, πήρα τον τίτλο επειδή με ανέδειξε και με ψήφισε το κοινό. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για όλα. Και ας το δούμε και από την άλλη πλευρά. Αφού ήταν στημένα τα καλλιστεία, γιατί δεν ήταν στημένο και το Next Top Model;»

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρωί της Τρίτης 30 Οκτωβρίου, μέσα από τη στήλη του Πρω1νού «Μέχρι να έρθει η Φαίη», η Ιωάννα θα κάνει μια guest εμφάνιση στο My Style Rocks.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: GNTM: Full in love η Ροζάνα Κουτσούκου! Αυτός είναι ο σύντροφός της

Keywords
Τυχαία Θέματα