Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που εντυπωσιάζει!

Πρόκειται για μια παρουσιάστρια, που κάθε της κίνηση αποτελεί είδηση. Η αγάπη που της τρέφει το κοινό είναι πολύ μεγάλη και κάθε της εξώφυλλο γίνεται ανάρπαστο. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει κερδίσει τον άτυπο τίτλο της τηλεοπτικής Βασίλισσας.

Η ίδια σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αφού προτιμά να επικοινωνεί με το κοινό μόνο μέσα από την εκπομπή της. Έτσι, τις λίγες φορές που θέλει να επικοινωνήσει κάτι για την ίδια, το κάνει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του

Alpha.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 23 Νοέ, 2018 στις 4:27 πμ PST

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει ακόμα ένα δίαυλο επικοινωνίας με τους θαυμαστές της και αυτός δεν είναι άλλος από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί πριν αρκετά χρόνια να δήλωνε ότι δεν μπορεί να χειριστεί την τεχνολογία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έγινε η αγαπημένη της συνήθεια.

Η Ελένη Μενεγάκη τον Δεκέμβριο του 2016, είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό DownTown, για τα 21 χρόνια κυκλοφορίας του. Η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Ωστόσο, αρκετές λήψεις δεν δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό και μια φωτογραφία εξ αυτών ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, η Ελένη είχε ποζάρει φορώντας ένα χρυσό φόρεμα, ψηλοτάκουνες γόβες και κόκκινο κραγιόν.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Μιχάλης και Γρηγόρης Σεϊτής: Διεκδίκησαν ποτέ το ίδιο κορίτσι και ποιος είναι ο λόγος που τους έχει κάνει να τσακωθούν;

Keywords
Τυχαία Θέματα