Καλέστε τους φίλους σας στο σπίτι χωρίς να αγχώνεστε για το καθάρισμα! 5 μυστικά για να λάμψει σε χρόνο ρεκόρ

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έξω. Βόλτες, μπάνια, διακοπές. Διαλέγουμε το μέρος που μας αρέσει περισσότερο, είτε είναι cafe, είτε beach bar και δίνουμε εκεί ραντεβού με τους φίλους μας. Κρατώντας καφέ, ποτό ή παγωτό, ξαπλωμένοι σε αναπαυτικές μαξιλάρες ή κάνοντας βουτιές λέμε τα νέα

μας και αποκαλύπτουμε τα σχέδιά μας για την επόμενη σεζόν.

Το Φθινόπωρο και το Χειμώνα όμως αλλάζουμε συνήθειες. Τραβάμε ένα μεγάλο Χ στο έξω και κάνουμε κέντρο της κοινωντικότητάς μας το σπίτι μας. Εκεί καλούμε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα, από τα μέλη της οικογένειάς μας μέχρι τους φίλους μας και διοργανώνουμε βραδιές με επιτραπέζια παιχνίδια ή παντομίμα και πίτσα από το αγαπημένο μας delivery.

Κάνουμε μαραθώνιο σειρών, όπως τα all time classic “Φιλαράκια” και μετράμε αντίστροφα τη στιγμή που θα αρχίσει ο επόμενος κύκλος του Game of Thrones -είμαστε φανατικοί θαυμαστές- ή ταινιών, από ρομαντικές και αστυνομικές, μέχρι θρίλερ, παρέα με σουβλάκια.

Μαγειρεύουμε δημιουργικές συνταγές και τους προσκαλούμε στο κυριακάτικο τραπέζι μας για να τις δοκιμάσουν και να μας πουν τη γνώμη τους -μια πρόβα δηλαδή για όλα όσα θα ετοιμάσουμε τις γιορτινές ημέρες, όπως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που πάλι θα τις περάσουμε στο σπίτι.

Ναι, κάθε φορά μια καινούργια θεματική βραδιά και ένα διαφορετικό μενού. Να ανοίγουμε την πόρτα στους αγαπημένους μας ανθρώπους με το ίδιο χαμόγελο χαράς, την ίδια όρεξη για να περάσουμε ωραία και χωρίς καθόλου νεύρα για όλο το χαμό που θα μας αφήσουν φεύγοντας. Η αλήθεια είναι πως έχουμε βρει τον τρόπο να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και το καθάρισμα του σπιτιού μας ευκολότερο – ειδικότερα αυτή την εποχή όπου όλοι μας τρέχουμε να προλάβουμε τα πάντα, να τηρήσουμε τα deadlines μας, να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας και γενικά να είμαστε συνεπείς.

Το μυστικό μας που θέλουμε να το αποκαλύψουμε σήμερα σε εσάς είναι τα Προϊόντα Scotch-Brite™ που σας τα συστήνουμε ανεπιφύλακτα γιατί η εταιρεία μας έστειλε να τα δοκιμάσουμε. Δείτε παρακάτω τα 5 αυτά που έχουμε ξεχωρίσει και… υπόσχονται να κάνουν το σπίτι μας να λάμψει σε χρόνο ρεκόρ #sponsor.

Scotch-Brite™ Κουβάς με εργονομικό στίφτη σε πράσινο χρώμα

Είναι πολύ ανθεκτικός και έχει μια καινοτομία που μας έχει ξετρελάνει. Αναφερόμαστε στον ανθεκτικό του στίφτη που αγκαλιάζει τη σφουγγαρίστρα, στραγγίζοντας αποτελεσματικά το νερό. Έτσι το πάτωμά μας στεγνώνει γρηγορότερα και δεν περιμένουμε για ώρες μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουμε τις πόρτες και τα παράθυρα.

Scotch-Brite™ Κοντάρι colori

Είναι πρακτικό και σούπερ ανθεκτικό. Για να δώσετε προσωπικό στυλ στο νοικοκυριό σας, επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει. Εμείς είπαμε το ΝΑΙ στο φούξια, που κάνει την ωραιότερη αντίθεση με τον πράσινο κουβά μας.

Scotch-Brite™ Σφουγγαρίστρα Max σε πράσινο χρώμα

Είναι πολύ αποτελεσματική και… εξοπλισμένη με ίνες που απορροφούν πολύ περισσότερο νερό για ομοιόμορφο σφουγγάρισμα σε όλο το σπίτι, χωρίς να αφήνει νερά στο πέρασμά της – οπότε τέρμα η γνωστή πρόταση που συνηθίζαμε να λέμε δυνατά… Μην πατάς έχω σφουγγαρίσει. Σούπερ πρακτική και εύκολη στη χρήση και πολύ ανθεκτική και μετά από πολλές χρήσεις.

Scotch-Brite™ Σφουγγάρι λευκό για το μπάνιο που δεν χαράζει

Το λευκό σφουγγάρι είναι ιδανικό για το μπάνιο και για τις ευαίσθητες επιφάνειες που χρειάζονται ειδική φροντίδα: Νιπτήρας, μπανιέρα, λεκάνη κ.α. Δεν χαράζει και κάνει τα πλακάκια, τα μάρμαρα και τα είδη υγιεινής να λάμπουν. Είναι υδρόφιλο για μεγαλύτερη απορροφητικότητα, καθαρίζει αποτελεσματικά, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει

Scotch-Brite™ σακούλες απορριμμάτων Colori

Μιλάμε για σακούλες νέας τεχνολογίας, πολυστρωματικές, με υλικά που εξασφαλίζουν υψηλές αντοχές και ελαστικότητα, με λιγότερο πλαστικό και συνεπώς μικρότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον -αυτό άλλωστε είναι κάτι που το ψάχνουμε πολύ. Η κατασκευή τους είναι ποιοτική και παρέχει υψηλή στεγανότητα. Διαθέτει πρακτικό και ανθεκτικό κορδόνι για να κλείνει εύκολα και εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή του υλικού σε όλη την επιφάνειά της για σταθερή ποιότητα και αντοχή σε όλα τα σημεία της.

Δείτε κι άλλα τέλεια προϊόντα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα