Μιχάλης και Γρηγόρης Σεϊτής: Διεκδίκησαν ποτέ το ίδιο κορίτσι και ποιος είναι ο λόγος που τους έχει κάνει να τσακωθούν;

Ο Νίκος Κοκλώνης ξεναγεί στο Περού τον Παρολυμπιονίκη που γνωρίσαμε καλύτερα στο Dancing With The Stars και τον πρωταθλητή του body building αδελφό του.

Ανακαλύπτοντας το Περού και την τόσο ξεχωριστή ιστορία του, ένα ταξίδι στους πολιτισμούς του κόσμου, o Νίκος Κοκλώνης επιφυλάσσει μια σειρά από ξεχωριστές εμπειρίες στους αδελφούς Σεϊτή. Μπορεί το Περού να είναι συνδεδεμένο με το Μάτσου Πίτσου και

τους Ινκας αλλά και η πρωτεύουσα, Λίμα, έχει δεκάδες ομορφιές που θα μαγνητίζουν τον Mr Travel και τους καλεσμένους του, Μιχάλη και Γρηγόρη Σεϊτή. Τα επιβλητικά βράχια πάνω στον Ειρηνικό, στην περιοχή Miraflores και το Capo Verde, έχουν ατμόσφαιρα μυστηρίου όλες τις ώρες της ημέρας έτσι όπως βρίσκονται σχεδόν πάντα καλυμμένα με ομίχλη. Είναι η ιδανική πίστα για παραπέντε και αλεξίπτωτο πλαγιάς και έμπειροι ή ερασιτέχνες των εξτρίμ σπορ δεν χάνουν την ευκαιρία για μια βουτιά στο κενό –έτσι τα αδέλφια Σεϊτή δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Όλα αυτά πριν βρεθούν στο Park of the Reserve παίζοντας με το νερό στα 13 διαδραστικά σιντριβάνια -το μεγαλύτερο σύμπλεγμα σιντριβανιών στον κόσμο, με θεαματικό show με λέιζερ το οποίο εντυπωσιάζει το κοινό και ταυτόχρονα το εισάγει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην ιστορία του Περού. Μία ώρα και είκοσι λεπτά διαρκεί η πτήση από τη Λίμα στην ιστορική πρωτεύουσα των Ινκας, το Κούσκο. Είναι όμως και μια πτήση από το μοντέρνο στην παράδοση και το χρώμα των Άνδεων – εκεί, στα 3.390 μέτρα ύψος, το μόνο που θα βοηθήσει τον Νίκο Κοκλώνη και τα αδέλφια Μιχάλη και Γρηγόρη Σεϊτή να αντιμετωπίσουν το “σορότσε”, τη νόσο του υψομέτρου είναι το τσάι κόκας και η επιλογή να ρίξουν ρυθμούς. Στη συνέχεια, Μιχάλης και Γρηγόρης θα μιλήσουν για όλα στον Mr Travel. Για την αγάπη τους στον αθλητισμό στον οποίο μυήθηκαν από παιδιά, τη μεταξύ τους σχέση, τον ανταγωνισμό, αλλά και το αν μπήκε ποτέ ανάμεσά τους μια γυναίκα. Ο Μιχάλης θα μιλήσει στον Νίκο Κοκλώνη για το ατύχημα που είχε στα 26 του χρόνια με τη μηχανή και οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του και την απόφασή του να κάνει σε όλα restart.

Ένα δυνατό επεισόδιο του Celebrity Travel έρχεται το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, στο Open, στις 20.00. Δέστε τις ζώνες σας, το ταξίδι ξεκινά…

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο σύντροφος της Έλενας Χριστοπούλου – Η βραδινή έξοδος και τα «καυτά» φιλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα