Αν αποφασίσατε να κόψετε τα μαλλιά σας καρέ δείτε ποιο σας ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

Όλες οι stars του Hollywood το τόλμησαν και έκοψαν τα μαλλιά τους καρέ. Bob, lob και ότι άλλο τέλος πάντων. Όπως κι αν λέγεται είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν που έχει πάρει εκτάσεις επιδημίας. Δεν τις προλαβαίνουμε. Μια επίσκεψη στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram κάνετε και τις βλέπετε με τον προσωπικό τους hairstylist και το νέο τους look, τρισευτυχισμένες

και ανανεωμένες.

Ε, άνθρωποι είστε κι εσείς πόσο ν’ αντέξετε. Αφού το αποφάσισαν εκείνες και αφαίρεσαν extensions ή θυσίασαν τα φυσικά, μακριά, υπέροχα μαλλιά τους έπρεπε πλέον να το σκεφτείτε σοβαρά. Και το συζητήσατε με τον κομμωτή σας όταν πήγατε για ρίζα και το ξανασυζητήσατε όταν τον επισκεφτήκατε για το καθιερωμένο brushing. Σας το πρότεινε κι εκείνος ως ειδικός για χιλιοστή φορά, το αποφασίσατε λοιπόν και το επόμενο ραντεβού είναι για να κόψετε τα μαλλιά σας καρέ.

Πρέπει να δείτε λοιπόν τις celebrities που ακολουθούν και ανάλογα με το σχήμα προσώπου σας να επιλέξετε το σωστό για εσάς καρέ.

Ας τις δούμε:

Στρογγυλό Σχήμα Προσώπου: Πρέπει να κόψετε τα μαλλιά σας σε ένα ωραιότατο lob. Που σημαίνει μακρύ καρέ με ασυμμετρίες που θα “μαλακώσουν” το σχήμα και θα του χαρίσουν γωνίες.

Τετράγωνο Σχήμα Προσώπου: Μακρύ καρέ και για εσάς. Αλλά χωρίς φιλάρισμα. Πρέπει να είναι όλα τα μαλλιά σε μια ευθεία και σε καμία περίπτωση sleek. Ανάλαφρες μπούκλες ή κυματισμοί είναι το πλέον κατάλληλο χτένισμα αφού στην αντίθετη περίπτωση οι έντονες γωνίες του προσώπου σας θα φαίνονται περισσότερο.

Οβάλ Σχήμα Προσώπου: Ανήκετε στις τυχερές αφού σας ταιριάζουν όλα τα είδη. Θα κάνετε όμως την διαφορά και θα υιοθετήσετε ένα με μπούκλες (πραγματικές και ελαστικές) και αφέλειες. Είναι λιγάκι 80’s και τέλειο.

Σχήμα καρδιάς: Κοντό καρέ και προσοχή: όχι ασυμμετρίες. Επίσης χρειάζεται ελάχιστος όγκος (ελάχιστος όμως) τον οποίο θα αποκτήσετε χρησιμοποιώντας ένα σπρέι φιξαρίσματος κατάλληλο για απαλούς κυματισμούς. Οι μπούκλες στη συγκεκριμένη περίπτωση απαγορεύονται.

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Lawrence αποκάλυψε το μυστικό της λάμψης της

Τα old school προϊόντα που παραμένουν στο boudoir ή το νεσεσέρ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα