Chiara, Leonie, Aimee, Negin: Οι top fashion bloggers μας δείχνουν τα πανωφόρια που φοράνε σήμερα

Ο καιρός έχει κρυώσει αρκετά και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να κρυώσει λίγο ακόμα για να μπορέσουμε να φορέσουμε ακόμα και τα πιο βαριά πανωφόρια μας. Οι πιο γνωστές fashion bloggers έχουν υιοθετήσει τα πιο ωραία πανωφόρια και μας δίνουν φανταστικές ιδέες styling.

#1. Kαρό κάπα
Η Leonie Hanne επιλέγει και φοράει μια υπέροχη καρό κάπα που συνδυάζει με crocodile boots

που αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας. Η βελούδινη στέκα στα μαλλιά της είναι φανταστική ιδέα για το καθημερινό σου στιλ!

#2, Δερμάτινο jacket με γούνινη επένδυση
Όσα χρόνια κι αν περάσουν τα δερμάτινα jackets δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από τη μόδα. Το μόνο που αλλάζει κάθε χρόνο είναι το κόψιμό τους και η Negin Mirsalehi συνδυάζει το δικό της με ριγέ γυναικεία τραγιάσκα, λευκό παντελόνι και καφέ μπότες.

#3. Layering με κόκκινο παλτό
Η Aimee Song υιοθετεί την τάση του layering φορώντας τζιν jacket με κόκκινο παλτό. Μπορείτε και εσείς να φορέσετε το παλτό σας με αυτόν τον τρόπο για να μην αποχωριστείτε το αγαπημένο σας denim jacket ούτε τον χειμώνα.

#Κοντό παλτό
Η Chiara Ferragni επιλέγει ένα κοντό παλτό με υπέροχα χρυσά κουμπιά. Η αλήθεια είναι πως αυτό το μήκος στα παλτό δεν είναι big must φέτος αλλά η Chiara μας δείχνει πώς να το φορέσεις ώστε να δείχνει πιο όμορφο. Επίλεξε μεγάλα χρυσά κουμπιά και αντικατέστησε τα κουμπιά που έχει το παλτό σου για να του δώσεις περισσότερο χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez: Το φόρεμά της είναι ιδανικό για τους χειμερινούς γάμους που είσαι καλεσμένη

Keywords
Τυχαία Θέματα