Η Kate Middleton υιοθετεί 7 τάσεις της φετινής σεζόν και μας εμπνέει για μια ακόμα φορά!

H Kate Middleton λατρεύει τη μόδα αλλά ταυτόχρονα πρέπει να υπακούει σε ένα συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα που δεν της επιτρέπει πολλές φορές να εκφραστεί μέσα από τη μόδα όπως θέλει. Ωστόσο η ίδια βρίσκει πάντα τρόπους να υιοθετεί τις top τάσεις επιλέγοντας έξυπνα τα ρούχα που θα φορέσει αλλά και τα αξεσουάρ της.

#1. Τα μαύρα μποτίνια της Kate Middleton

με τα κορδόνια και το χοντρό τακούνι είναι τάση αυτή τη σεζόν και θα τα φορέσουμε πολύ στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

#2. Το tweed είναι ένα ύφασμα που φέτος αγαπούν ιδιαίτερα οι top designers. Μπορεί το ταγιέρ της Kate να είναι λίγο συντηρητικό αλλά η ίδια ξέρει πως αυτό το ύφασμα είναι must και γι’αυτό το επιλέγει.

© Karwai Tang / Getty Images / Ideal Image

#3. Τα statement παλτό είναι trend του φετινού χειμώνα και η Δούκισσα επιλέγει το δικό της σε θαλασσί χρώμα.

© Pool/Samir Hussein / Getty Images / Ideal Image

#4. Τα μεγάλα κουμπιά είναι μια λεπτομέρεια που μας αρέσει φέτος στα παντελόνια μας, στα παλτό αλλά και στις μπλούζες. Η Kate επιλέγει navy παντελόνι με μεγάλα κουμπιά και το συνδυάζει με ριγέ top.

© Max Mumby/Indigo / Getty Images / Ideal Image

#5. Tα off-the-shoulder φορέματα είναι πολύ δημοφιλή για μια ακόμα σεζόν! Η Kate Middleton επιλέγει το δικό της σε λευκό χρώμα και το ταιριάζει με αστρεφτερές γόβες.

© Max Mumby/Indigo / Getty Images / Ideal Image

#6. Το γκρι καρό blazer της Kate είναι ίσως ένα από τα πιο popular κομμάτια του φθινοπώρου και η Δούκισσα το ταιριάζει τέλεια με μπορντό παντελόνι.

© Chris Jackson / Getty Images / Ideal Image

#7. Φέτος οι σχεδιαστές δείχνουν μια αδυναμία στα πουά υφάσματα και το ίδιο κάνει και η Kate Middleton! Ειδικά από την άνοιξη και μετά τα πουά θα φορεθούν όσο κανένα άλλο print.

© Karwai Tang / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε ακόμα: 4 look για τα πιο σέξι βραδινά outfits του φθινοπώρου! (VIDEO)- Θα τα λατρέψεις!

H Chiara Ferragni είναι η Βασίλισσα του mix & match- Δες πώς συνδύασε 3 διαφορετικά prints!

Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του φετινού φθινοπώρου είναι ΑΥΤΕΣ!- Ποια είναι τα χρώματα που θα φορέσουμε περισσότερο αυτή τη σεζόν;

Keywords
Τυχαία Θέματα