H Jennifer Lopez αφαίρεσε τα extensions και το νέο της hair look είναι ότι ωραιότερο έχετε δει μέχρι τώρα

Τα μακριά μαλλιά της Jennifer Lopez είναι συγκλονιστικά. Όλες τα ζηλεύουμε. Και όταν λέω όλες εννοώ ακόμη και οι άλλες celerities. Τελευταία μάλιστα η Emilia Clarke που αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της αποκάλυψη πως έμπνευση της ήταν η JLo αφού πάντα χάζευε το υπέροχο hair look της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 5 Αύγ, 2019 στις 9:32 πμ PDT


Πριν από λίγο καιρό η Lopez αποφάσισε να αφαιρέσει τα extensions, γιατί περί αυτού πρόκειται, και να αποκτήσει ένα ολόισιο lob που την έκανε να μοιάζει με Γαλλίδα. Υπεύθυνος για το look ήταν όπως πάντα ο celebrity hairstylist Chris Appleton. Στη συνέχεια ο ίδιος της τοποθέτησε και πάλι τα extensions (είναι expert άλλωστε σ’αυτό, μην ξεχνάτε πως επιμελείται τα μαλλιά των Kardashian επίσης) με αποτέλεσμα να μη χαρούμε για πολύ την Lopez με το τέλειο κούρεμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 29 Σεπ, 2019 στις 11:48 πμ PDT

Και τώρα έρχεται και πάλι η στιγμή που ο Appleton ξανά αφαιρεί τα extensions για να δημιουργήσει στην αγαπημένη του φίλη και πελάτισσα ένα από τα ωραιότερα ασύμμετρα lob που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Η φράντζα είναι ανασηκωμένη θυμίζοντας τα 80’s ενώ οι ασυμμετρίες δημιουργούν έξτρα όγκο που κάνει το χτένισμα απίθανο. O Appleton ακολούθησε επίσης τη νέα τάση όσο αφορά τα highlights που σημαίνει πως δημιούργησε άνοιξε αρκετά το χρώμα στις τούφες που ακουμπούν το πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 11 Νοέ, 2019 στις 6:27 μμ PST

Κι αν αυτό το look δεν σας κάνει να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας τότε δεν πρόκειται να κόψετε τα μαλλιά σας ή να τους αλλάξετε χρώμα. Τουλάχιστον όχι τον φετινό χειμώνα.

Το υπογράφουμε πως είναι ότι ωραιότερο έχετε δει μέχρι τώρα. Είναι φυσικά ο συνδυασμός του  lob με το χρώμα κι αν είναι να το αποφασίσετε καλό είναι να υιοθετήσετε και τα δύο. Γιατί η αλλαγή ενόψει των γιορτών πρέπει να είναι μεγάλη, υπέροχη και να σας ανανεώσει. Μην ξεχνάτε έρχεται η νέα χρονιά και θα πρέπει να σας βρει προετοιμασμένη και γοητευτική και ένα lob με υπέροχα highlights είναι η καλύτερη ιδέα. Δίκιο δεν έχουμε;

Κεντρική photo: Pierre Suu/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Glitter σκιές: Δείτε τις ωραιότερες και ετοιμαστείτε γιατί τα Χριστούγεννα πλησιάζουν

Δείτε πως θα κάνετε όλα σας τα κραγιόν ματ

Keywords
Τυχαία Θέματα