Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι διχάζουν για ακόμα μια φορά τη βασιλική οικογένεια

14:11 14/11/2019 - Πηγή: People

Αν οι Βρετανοί το αποφάσιζαν, θα μπορούσαν να φτιάξουν μια σειρά στο κατ΄εξοχήν κανάλι για ριάλιτι, το ITV, που θα την ονόμαζαν Βασιλικές Οικογενειακές Ιστορίες. Ανάρπαστη θα γινόταν. Κι αυτό γιατί κάθε μέρα είναι μια μέρα που αναδύεται στην επικαιρότητα ένα θέμα μείζονος σημασίας σχετικά με τα τεκταινόμενα στο παλάτι. Αυτή τη φορά φαίνεται πως τα πράγματα είναι σοβαρά μετά την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ

και του Πρίγκιπα Χάρι να φύγουν τα Χριστούγεννα.

Το ζευγάρι θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες μια άδεια 6 εβδομάδων μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα και το μισό διάστημα αυτής της άδειας θα το περάσουν στο νέο τους σπίτι στο Γουίνδσορ. Μάλιστα, για τις Ευχαριστίες θα έρθει από τις ΗΠΑ η Ντόρια Ράγκλαντ, μητέρα της Μέγκαν, ώστε να περάσουν μαζί αυτή τη γιορτινή περίοδο. Μαζί θα συμμετέχουν και σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα αντιστραφούν οι ρόλοι. Η Μέγκαν με τον Χάρι διεμήνυσαν στη Βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πως θα περάσουν τις γιορτές στις ΗΠΑ, ώστε να έχει λίγο χρόνο η Ντόρια με τον μικρό Άρτσι. Κάπου εδώ ξεκινάνε τα προβλήματα.

Όπως αναφέρουν ειδικοί σχολιαστές των βασιλικών πεπραγμένων, η κίνηση αυτή δεν είναι τόσο αθώα όσο παρουσιάζεται. Μπορεί εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να ενημέρωσε πως η Ελισάβετ συμφώνησε για την απουσία τους, μπορεί να υπάρχει η σωστή αιτιολογία πως είναι η σειρά για την οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ να περάσουν τις γιορτές μαζί, αλλά για πολλούς αυτή η απόσταση είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα της εσωτερικής διαμάχης.

Μετά τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στην Αφρική και τους διαρκείς διαπληκτισμούς του ζεύγους με τους ρεπόρτερ, οι φήμες λένε πως Μέγκαν και Χάρι είναι ξένο σώμα στο παλάτι. Απ΄αυτό δικαιολογείται και η κίνηση της βασίλισσας να θέσει εκτός διαδοχής τον Άρτσι. Η απουσία τους από τη χριστουγεννιάτικη συνάθροιση εικάζεται πως θα επιφέρει τριγμούς και διχόνοια στη βασιλική οικογένεια.

Η επιχειρηματολογία γι΄αυτό είναι πως από τη στιγμή που η Ντόρια Ράγκλαντ θα έρθει από το Λος Άντζελες στις Ευχαριστίες, θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει ως την Πρωτοχρονιά και να μη χωριστεί η οικογένεια. Σίγουρα η Ελισάβετ δεν θα είχε πρόβλημα να τη φιλοξενήσουν για τόσο καιρό.

Από την άλλη, η Κέιτ και ο Ουίλιαμ έχουν κάνει δύο φορές στο παρελθόν το ίδιο. Το 2012 και το 2016 έλειψαν τα Χριστούγεννα για να βρεθούν στο Μπερκσάιρ, όπου ζουν οι γονείς της Κέιτ.

Σήμερα πάντως, όλη η βασιλική οικογένεια έσπευσε να ευχηθεί στον Κάρολο για τα 71α του γενέθλια, με τη Μέγκαν και τον Χάρι να του στέλνουν μια ευχετήρια κάρτα με φωτογραφία του Άρτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα