Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το μήνυμα μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της και οι τρυφερές φωτογραφίες!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με τον σύζυγο της Άρη Γούτο όπως αποκαλύπτει το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί. Η είδηση έγινε γνωστή χθες, ενώ η παρουσιάστρια βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο το ζευγάρι απέκτησε μια κόρη τη Μαίρη. Με δυο τρυφερές φωτογραφίες με εκείνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram,

η Φλορίντα Πετρουτσέλι θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους followers της για τις ευχές που της έστειλαν, ενώ εξομολογήθηκε πως όλοι ανυπομονούν για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού!

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα μηνύματα και της αμέτρητες ευχές που στείλατε ! Εγώ και η Μαίρη είμαστε πολύ χαρούμενες και περιμένουμε με ανυπομονησία το αδερφάκι της!#babyloading #family #secondtimemum #happymoments», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα μηνύματα και της αμέτρητες ευχές που στείλατε ! Εγώ και η Μαίρη είμαστε πολύ χαρούμενες και περιμένουμε με ανυπομονησία το αδερφάκι της!#babyloading #family #secondtimemum #happymoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florinda Petruzzellis Goutou (@florindu) στις 13 Νοέ, 2019 στις 11:52 μμ PST

Διαβάστε ακόμα:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το on air μήνυμα στη Φαίη μας μετά τα σχόλια στο Πρω1νό!

Μαρία Ηλιάκη: Απαντά αν παντρεύτηκε και αν περιμένει παιδί!

Ακόμα μια πρωτιά για τη Φαίη μας και το Πρω1νό -Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης!

Keywords
Τυχαία Θέματα