Η Eva Mendes φοράει mules και φόρεμα αξίας 73 ευρώ και κάνει το πιο ανοιξιάτικο look του μήνα!

Η Eva Mendes είναι μια γυναίκα με πολύ ωραίο στιλ και άποψη για τη μόδα. Η ίδια κάνει πάντα εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στα επίσημα events που πηγαίνει όσο και στην καθημερινότητά της. Πριν λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός πήγε σε ένα event και επέλεξε να φορέσει ένα ριγέ ανοιξιάτικο φόρεμα. Η εντυπωσιακή star συνδύασε το Ny and Company φόρεμά της, αξίας 73 ευρώ με λευκές γόβες και μεγάλους κρίκους.

Λίγες ώρες αργότερα η ηθοποιός έβγαλε τις λευκές γόβες της και φόρεσε ένα ζευγάρι πιο χαμηλά

mules σε λευκό χρώμα για να μπορέσει να κάνει τις δουλειές της με άνεση.

Το shirt dress της Eva Mendes είναι η τελευταία λέξη της μόδας και μάλιστα φέτος της άνοιξη φοριέται πολύ σε διάφορα μήκη και στιλ. Mπορείς να το φορέσεις στην πιο κοντή εκδοχή του σε oversized γραμμή ή με μια ζώνη στη μέση, ή μπορείς να επιλέξεις ένα πιο μακρύ μήκος, σαν και αυτό που φόρεσε η Eva Mendes. Τέλος, στην αγορά θα βρεις πολλά μάξι shirt dresses που μπορείς να φορέσεις ακόμα και σε κάποιο πιο επίσημο event.

Η ίδια προτιμάει τα shirt dresses με ρίγες, αλλά στα καταστήματα θα βρεις και πολλές μονόχρωμες επιλογές. Πάντως οι κάθετες ρίγες είναι ιδανικές αν θέλεις να φανεί το σώμα σου πιο ψηλό και πιο αδύνατο, γι’αυτό αξίζει να επενδύσεις μερικά χρήματα σε ένα φόρεμα σαν κι αυτό της Eva Mendes.

Η πανέμορφη ηθοποιός συνδυάζει το δικό της φόρεμα με απαλό μακιγιάζ και καφέ γυαλιά ηλίου. Όσον αφορά τα μαλλιά της, δημιούργησε ένα ατημέλητο look με χωρίστρα στο πλάι.

Διαβάστε ακόμα: Δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις αύριο στη δουλειά; Πάρε λίγη έμπνευση από αυτό το βίντεο!

Τα αγαπημένα κολιέ των πιο γνωστών fashion bloggers (για να πάρεις ιδέες για το δικό σου styling)

Η Φαίη μας δείχνει 5 τρόπους για να φορέσουμε τη ζώνη μας και να ανανεώσουμε το στιλ μας

Keywords
Τυχαία Θέματα