Η Donna Karan, η Νέα Υόρκη και ένα άρωμα

Η Donna Karan με κάθε της εσάνς μας κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης, της πόλης που ζει και λατρεύει. Η τελευταία της δημιουργία ακολουθεί και πάλι τη μεγάλη της αγάπη και είναι εμπνευσμένη από τις αμέτρητες προοπτικές που προσφέρει η Νέα Υόρκη και το δυναμικό παλμό της πόλης, καθώς κι από το γυναικείο δυναμισμό που τα τελευταία χρόνια απασχολεί την κοινωνία.

Ονομάζεται DKNY

Stories και απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία. Είναι ένα κάλεσμα στο συναίσθημα των millennials που τώρα εξερευνούν και ανακαλύπτουν νέους ορίζοντες.

Στη διαφημιστική καμπάνια μια σύγχρονη γυναίκα κινείται σε χαρακτηριστικά σημεία: από τις ταράτσες στο κέντρο της πόλης, μέχρι τους δρόμους του SoHo και το πίσω κάθισμα ενός ταξί.

Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και το μπουκάλι του αρώματος, που αποτελεί μία εντυπωσιακή αναπαράσταση της Νέας Υόρκης. Σύγχρονο και κομψό, αγαλματένιο και αρχιτεκτονικό, θηλυκό και δυνατό. Το περίτεχνο αυτό γυάλινο μπουκάλι του αρώματος έχει σμιλευτεί σε κάθε του πλευρά, ώστε να αναπαριστά τη γραμμή που σχηματίζουν οι ουρανοξύστες στον ουρανό της Νέας Υόρκης.

Στις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν ανήκει η καλοσχηματισμένη και σωστά ζυγισμένη βάση που δίνει αίσθηση πολυτέλειας και το δαχτυλίδι με το millennial ροζ λογότυπο της DKNY στο λαιμό του μπουκαλιού, που αποτελεί υπογραφή-ορόσημο για το άρωμα. Στο εξωτερικό κουτί σε ροζ μεταλλικό χρώμα, κυριαρχούν εικόνες από τη Νέα Υόρκη με τον εικονικό ουρανοξύστη στο μπροστινό μέρος και τη γέφυρα του Brooklyn και το Chrysler Building στις πλαϊνές πλευρές.

Το νέο DKNY Stories είναι ένα ανατολίτικο, λουλουδάτο άρωμα με διάκριτες αντιθέσεις, ενώ η πρώτη αίσθησή του χαρακτηρίζεται από ροζ πιπέρι και guava. Ο χαρακτήρας του αρώματος είναι αναμφισβήτητα η μαύρη ίριδα σε συνδυασμό με γιασεμί και λευκό τσάι, ενώ η βανίλια, το σανταλόξυλο και το κεχριμπάρι προσδίδουν ζεστασιά και αισθησιασμό στο τελείωμα.

Διαβάστε ακόμη:

Έχεις δέρμα με τάση ακμής; Να τι πρέπει να κάνεις!

Δείτε το beauty brand που λανσάρει κραγιόν για κάθε ζώδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα