H Kate Middleton μας δείχνει με τη νέα της εμφάνιση ποιο είναι το σωστό μήκος των φορεμάτων της νέας σεζόν

H Δούκισσα του Cambridge, Κate Middleton έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση χτες το βράδυ σε εγκαίνια μουσείου στο Λονδίνο. Η Δούκισσα του Cambridge έκλεψε τις εντυπώσεις

με τη λαμπερή και στιλάτη εμφάνισή της!

The Look
H Kate Middleton επέλεξε να φορέσει φόρεμα Erdem αξίας 1940 δολαρίων και το συνδύασε με μπορντό ζώνη, Jimmy Choo γόβες αξίας 650 δολαρίων και Jimmy Choo J Box clutch 1150 δολαρίων. Το φόρεμα της Kate είχε ακάλυπτους ώμους και πολλοί θεώρησαν πως έμοιαζε με τα φορέματα που φοράει συνήθως η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle. Η Κate ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια και χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά της.

H Kate λατρεύει τα φορέματα που σταματάνε στη μέση της γάμπας και τελευταία έχει κάνει αρκετές παρόμοιες εμφανίσεις. Το ίδιο trend ακολουθεί και η Meghan Markle η οποία επίσης αγαπάει αυτό το ύψος στα φορέματά της. Άλλωστε αυτή είναι μια τάση που έχουν ακολουθήσει και πολλές stars στο εξωτερικό ενώ πολλοί designers έχουν ήδη λανσάρει αρκετά φορέματα σε αυτό το μήκος.

Δες ακόμα: Kate Middleton & Meghan Markle: Το στιλ που υιοθέτησαν στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση χωρίς τους Πρίγκιπες

Το βελούδο είναι ακόμα ένα trend που αγαπάει η Δούκισσα του Cambridge. Φέτος πολλές stars και fashionistas επιλέγουν το βελούδο για τα αξεσουάρ τους και ειδικά οι βελούδινες γόβες και τσάντες είναι must.

Δες ακόμα το τρικ της Kate Middleton για να μην τις γλυστράνε τα παπούτσια όταν φοράει καλσόν

Λίγες ημέρες πριν η Kate είχε κάνει ακόμα μια υπέροχη εμφάνιση επιλέγοντας ένα φόρεμα που είχε φορέσει και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα η Kate Middleton φόρεσε ένα λιλά μίντι φόρεμα της γνωστής σχεδιάστριας Emilia Wickstead και το συνδύασε με μια κομψή τσάντα Aspinal of London αξίας 1.000 δολαρίων! Η Kate Middleton ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το αγαπημένο της nude καλσόν και μπεζ γόβες.

Διαβάστε ακόμα: Δες όλα όσα πρέπει να ξέρεις ΠΡΙΝ πας να αγοράσεις τα πουλόβερ της φετινής σεζόν (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα