Η Cara Delevingne με μαύρα μαλλιά- Είναι γεγονός και πρέπει να το δείτε

Την Cara Delevingne πολύ την αγαπάμε. Είναι εκείνη που επανέφερε στο προσκήνιο τα πλούσια φαρδιά φρύδια και μεταξύ μας τώρα μας κατέστρεψε μιας και όλες ξαφνικά θέλαμε να τα αποκτήσουμε. Επίσης εκτός από το modeling ασχολείται και με την υποκριτική και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα είναι ένα it girl με χιλιάδες ακόλουθους στα social media και μια απενεχοποιημένη νέα γυναίκα που μιλάει ανοιχτά για την προσωπική

της ζωή.

Εκτός από τα φρύδια και τα υπέροχα μάτια της εκείνο που λατρεύουμε επίσης είναι τα ξανθά μαλλιά της. Δεν θα μπορούσαμε να τη φανταστούμε ποτέ με σκουρόχρωμα μαλλιά. Τελικά όμως έκανε την έκπληξη και μας δείχνει πως είναι με μαύρα. Και πιο συγκεκριμένα όχι η ίδια αλλά η προσωπική της hairstylist Mara Roszak η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Cara με μαύρο, ανέμελο και gooth bob. Και η αλήθεια είναι πως όχι απλά της ταιριάζουν αλλά είναι συγκλονιστική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak) στις 18 Νοέ, 2019 στις 4:56 μμ PST

Η Roszac βέβαια φρόντισε να αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με τη δραματική αλλαγή της Cara, με το σχόλιο της κάτω από τη φωτογραφία: “Ένας gothic άγγελος, μια fairy lady. Με κάθε τρόπο αυτή η γυναίκα μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι και σε όλα μαζί. Αυτή είναι μια φωτογραφία από ένα τεστ που κάναμε με περούκα. Δείτε το αποτέλεσμα. Την περούκα έβαψα με τη φυτική βαφή Biolage Color. Βρίσκω το αποτέλεσμα φυσικό, τρυφερό και πολύ έντονο ταυτόχρονα”. Η hairstylist τόνισε επίσης πως η βαφή δεν περιέχει χημικά στη σύνθεση της μιας και οι δυο τους (hairstylists και Cara) είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν η Cara κάνει πρόβες πριν αποφασίσει να βάψει τα μαλλιά της αλλά αυτό που βλέπουμε είναι απλά τέλειο.Τονίζει τη γοητευτική και σκοτεινή της πλευρά και ταιριάζει με όλα όσα πρεσβεύει. Επίσης ξεφεύγει από το California blonde που ναι μεν την έχουμε συνηθίσει αλλά δεν την αντιπροσωπεύει.

Διαβάστε ακόμη:

H Kylie Jenner ακολούθησε το παράδειγμα της Kim, έκοψε τα μαλλιά της και τώρα μοιάζουν σαν δίδυμες

Δείτε πως θα αντιμετωπίσετε τη λιπαρότητα στα μαλλιά αν σας τελείωσε το dry shampoo (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα