Τα ωραιότερα και πιο άνετα lip gloss ever για εσάς που δεν αντέχετε τη sticky αίσθηση στα χείλη σας

Το λιπ γκλος είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν μακιγιάζ. Ή θα το λατρέψετε ή δεν θα πάρει ποτέ τη θέση του στο νεσεσέρ σας. Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει. Οι περισσότερες βέβαια το αποφεύγετε επειδή κάνει τα χείλη σας να κολλάνε και η συγκεκριμένη αίσθηση σας ενοχλεί πολύ. Η λάμψη τους όμως είναι αδιανότητη και την αγαπάτε. Τι κάνετε στη συγκεκριμένη περίπτωση; Επιλέγετε ένα super λαμπερό lip gloss που δεν κολλάει. Φυσικά και υπάρχουν κι εμείς τα βρήκαμε και σας τα αποκαλύπτουμε ώστε να αποκτήσετε το κατάλληλο για τον δικό σας τόνο επιδερμίδας.

MAC

Clear Lipglass: Πρόκειται για το προϊόν που υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ των make up artists τα τελευταία, πολλά χρόνια. Είναι διάφανο και μπορείτε να το φορέσετε μόνο του ή πάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν.

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss: Μια κρεμώδης φόρμουλα που αφήνει τέλειο χρώμα και λάμψη στα χείλη ενώ τα κάνει να μοιάζουν μεγαλύτερα και θελκτικά. Παράλληλα παραμένει στα χείλη αναλλοίωτο για ώρες.

Fenty Beauty by Rihanna Gloss Bomb Universal Lip Luminizer: Αφήνει μια απαλή λάμψη στα χείλη και αίσθηση ελαίου και όχι gloss. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το ανανεώνετε μέσα στη μέρα όσο συχνά θέλετε.

Bobbi Brown Lip Gloss: Χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει στη σύνθεση του ενυδατώνει τα χείλη χαρίζοντας έξτρα απαλότητα. Είναι κατάλληλο ακόμη και για εσάς που ταλαιπωρείστε το χειμώνα από ξηρότητα και ξεφλούδισμα.

NYX Professional Makeup Butter Gloss: Μια απαλή φόρμουλα κατάλληλη για όλες εσάς που δεν θέλετε να νοιώθετε πως φοράτε κάτι στα χείλη. Χαρίζει τέλειο χρώμα ενώ διαρκεί για ώρες.

Nars Multi-Use Gloss: Δεν είναι ένα απλό lip gloss. Μπορείτε να το φορέσετε, εκτός από τα χείλη, σε ζυγωματικά και μάτια. Χάρη στη βιταμίνη Ε αλλά και το έλαιο καρύδας που περιέχει, προσφέρει super ενυδάτωση και φροντίδα. Με ένα πέρασμα αφήνει λάμψη, shimmer φινίρισμα και κυρίως δεν κολλάει.

Διαβάστε ακόμη:

French moon nail art: Το νέο trend που θα σας ξετρελάνει

H Kylie Jenner ακολούθησε το παράδειγμα της Kim, έκοψε τα μαλλιά της και τώρα μοιάζουν σαν δίδυμες

Keywords
Τυχαία Θέματα