Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 21/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το πιο φινετσάτο και ωραίο καρό, γνωστό ως Πιε ντε Πουλ ή Πιε ντε Κοκ που σημαίνει στα γαλλικά ”το πόδι του πουλιού” ή “το πόδι του κόκκορα”. Μας έρχεται κατευθείαν από τη Σκοτία, όμως έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη όταν το 1885 το διάσημο κατάστημα εκείνης της εποχής, De Pinna στη Νέα Υόρκη, το συμπεριέλαβε τόσο στις γυναικείες όσο και στις αντρικές του δημιουργίες

του.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από μια πλεκτή λευκή μπλούζα με V και μια midi Πιε ντε Πουλ φούστα με μεγάλο σκίσιμο μπροστά και δεύτερη ενσωματωμένη φούστα από μέσα μίνι. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες!

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της στυλίστριάς της, Ειρήνης Βάσσου, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα, Maria Kotsona Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της. Συγκεκριμένα τα μάζεψε σε ένα μισό sexy up do με όγκο στην κορυφή, στολίζοντάς τα με έναν λευκό φιόγκο. Πρόκειται για huge trend που το είδαμε στις πασαρέλες και στα it girls και μας ταξιδεύει στη Brigitte Bardot και στα 60’s.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα τα Πιε ντε Πουλ ρούχα αγαπημένες fashion bloggers, celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα αλλά και σχεδιαστές που το ανέβασαν στις πασαρέλες τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία;

Claudio Lavenia/Getty Images/Ideal Image

Claudio Lavenia/Getty Images/Ideal Image

Claudio Lavenia/Getty Images/Ideal Image

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 20/11

Keywords
Τυχαία Θέματα